Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Razer Gold ile Metin2 kismindan aldım. 10 TL'ye satarim.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.653 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Mayıs 2022 #2 Kod sadece Metin2 ürünlerinde mi kullanılıyor?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 beyemirs dedi: Kod sadece Metin2 ürünlerinde mi kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum böyle diyor. @beyemirs kodu vereyim deneyin, sadece Metin 2 ise hediyem olsun. Gameforge içinse 10 TL atarsınız Paparama. Dosya Ekleri Screenshot_20220505-234523_Gmail.jpg 63,3 KB · Görüntüleme: 35
beyemirs dedi: Kod sadece Metin2 ürünlerinde mi kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum böyle diyor. @beyemirs kodu vereyim deneyin, sadece Metin 2 ise hediyem olsun. Gameforge içinse 10 TL atarsınız Paparama.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.653 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Mayıs 2022 #4 Yang Mills dedi: Hocam bilmiyorum böyle diyor. @beyemirs kodu vereyim deneyin, sadece Metin2 ise hediyem olsun. Gameforge içinse 10 TL atarsınız Paparama. Genişletmek için tıkla... Tamam yapalım deneyelim. Siz Papara ID nizi bırakın gene de. Yalnız paparam da 8 TL var gameforge içinse 8 TL atsam herhangi bir sorun olur mu?
Yang Mills dedi: Hocam bilmiyorum böyle diyor. @beyemirs kodu vereyim deneyin, sadece Metin2 ise hediyem olsun. Gameforge içinse 10 TL atarsınız Paparama. Genişletmek için tıkla... Tamam yapalım deneyelim. Siz Papara ID nizi bırakın gene de. Yalnız paparam da 8 TL var gameforge içinse 8 TL atsam herhangi bir sorun olur mu?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #5 beyemirs dedi: Tamam yapalım deneyelim. Siz Papara ID nizi bırakın gene de. Genişletmek için tıkla... Discord adresinizi verin ordan iletişim kuralım. beyemirs dedi: Tamam yapalım deneyelim. Siz Papara ID nizi bırakın gene de. Yalnız paparam da 8 TL var gameforge içinse 8 TL atsam herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun sıkıntı yok.
beyemirs dedi: Tamam yapalım deneyelim. Siz Papara ID nizi bırakın gene de. Genişletmek için tıkla... Discord adresinizi verin ordan iletişim kuralım. beyemirs dedi: Tamam yapalım deneyelim. Siz Papara ID nizi bırakın gene de. Yalnız paparam da 8 TL var gameforge içinse 8 TL atsam herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun sıkıntı yok.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.653 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Mayıs 2022 #6 Yang Mills dedi: Discord adresinizi verin oradan iletişim kuralım. Genişletmek için tıkla... Discord adresim bu NotEmir#2996
Yang Mills dedi: Discord adresinizi verin oradan iletişim kuralım. Genişletmek için tıkla... Discord adresim bu NotEmir#2996