GameGaraj 3060'ı sistemle satacak

Yaxi1

Decapat
Dün bir günde 3 kez RTX 3060'ı nasıl satacaklarının kararını değiştirdiler, bir kez başta sadece sistemle satılacak derken bir kez hem sistem hem tekli olarak satılacak dendi, geceye doğru da tekrardan fikirlerini değiştirdiler ve sistemle satılacak dediler. Yahu bir firma bir günde hem de kartı satmaya 3 gün kala kararını 3 kez değiştirir mi? RTX 3060 almak için ekran kartını satıp 4500TL altına bekleyenlerin hayalleri suya düştü, ilk gün alınamadıktan sonra buradaki herkes günler içinde ekran kartı fiyatlarının nasıl katlandığını görmüştür.

Aynı konuyu neden tekrar açıyorsun? Anladık sistemde satacaklar sadece ama bu konuyu sürekli görmemiz gerekmiyor.

Bence iyi yapıyorlar.

Nasıl yani bunlar dün ilk olarak sistemle satılacak dediler sonra karar değiştirdiler hem sistemle hem ayrı tek olarak satılacak dediler. Eğer yine karar değiştirdilerse hiç gerek yok bunlardan almaya kalsın ben 9 yıllık laptopumla yaza kadar beklerim .

Aslında başlıktan dolayı içerik farklıydı fakat moderatör değiştirmiş, tuhaf durdu.

Çok iyi yapıyorlar. Tek tek satsalar oyun oynayacakların alabileceğini mi sanıyorsunuz?
Fakat hocam ben onların seçtiği işlemciyi anakartı almayı düşünmüyordum bütçemi ona göre ayarlamıştım forumda son günlerde farkettiyseniz çoğu kişi ekran kartlarını sattı şu an kartsız bekliyorlar kaliteli bir firma günde 3 kere karar değişmez bana sorarsanız.

Evet ancak zaten tekli satsalar da alamayacaksınız ki. Miningciler bu kartı alsalar parayı kırarlar ve bu yüzden hemen çökerler kartlara. Ayrıca bana ilk başta sistemle, sonra tekli satılacak dediler.

GameGaraj sanırsam toplu alım tespit ettiğinde siparişi iptal ediyordu.

Birisini annesi alır, birisini babası alır, birisini dedesi birisini anneannesi alır. Bunu engelleyemezler.

Başta madencilerin uzak duracağını tahmin ediyorum çünkü ETH için performansı %50 düşürüldü.
Sadece Eth mi kaziliyor sanıyorsunuz? ETH performansının düşürülmesi diğer coinleri kazamayacagi ya da diğer coinlerden daha az performans alacağı anlamına gelmiyor maalesef. Yaptıkları harika bir şey. Başka türlü kartlsrit minigcilerden koruyamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…