Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RX6600XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Merhaba. Bu sistemi almayı dusunuyorum. Maksimum bütçem 14.100. içinde parçaların markaları beni birazcık düşündürdü. PowerColor nasıl bir marka ve anakart markası olan BIOSTAR'ı ilk defa duyuyorum. RAM ve SSD markalarına da aşina değilim. 14.100 TL sınırım var ve sistemi biraz daha yükseltebilirim. Hangi parçaları değiştirmemi tavsiye edersiniz ve ne önerirsiniz acaba? Çok fazla bilgim yok. Şimdiden teşekkür ederim.
Bence biraz daha para ayarlayıp red devil 6600XT al hem performans hem soğutma açısından iyi olduğu söyleniyor. RAM SSD anakart gibi parçaları belki değiştirirsin ileride 1000-2000 TL gibi fiyatlar. Bir ekran kartı yükseltmeye kalksan 10.000 TL gibi bir paraya ihtiyacın olacak.(oda şu anki haliyle yarın ne olacağı belli olmuyor)
Bence biraz daha para ayarlayıp red devil 6600XT al hem performans hem soğutma açısından iyi olduğu söyleniyor. RAM SSD anakart gibi parçaları belki değiştirirsin ileride 1000-2000 TL gibi fiyatlar ama bir ekran kartı yükseltmeye kalksan 10.000 TL gibi bir paraya ihtiyacın olacak.(oda şu anki haliyle yarın ne olacağı belli olmuyor)
Soyle bir sistem dusundum. Ekran kartını RX 6600 XT modeline yukseltip SSD ve anakartta değişiklikler yaptım. Fakat SSD'yi değiştirmeme gerek var mı bilmiyorum açıkçası. Sistemle gelen SSD Netac NV2000 512 GB NVMe M.2 SSD.
RAM ise Crucial ballistics 16 GB (2x8) 3000MHz CL15.
Sizce bu ikisi uzerinde bir değişiklik yapıp masrafa girmeme gerek var mı?