GameGaraj 9XL 5070 Ti vs 5080

Bütçe
130000
Hocam cihazı kullanıyor musunuz ?
Fan sesi ve performans nasıl? memnun musunuz?

Fan sesi maximum da rahatsız ediyor mu? Yorumlarda adaptörün cızırtı yaptigini vs gördüm. Memnun musunuz?

Fan sesi maximum da rahatsız ediyor mu? Yorumlarda adaptörün cızırtı yaptigini vs gördüm. Memnun musunuz?
100 bin TL'ye 5070 TI sistem dizdim hocam. Başka sitelerde çokça şikayetleri vardı. Tabi öveni de var ama ben masaüstü almak için şartlarımı zorladım.

100 bin TL'ye 5070 TI sistem dizdim hocam. Başka sitelerde çokça şikayetleri vardı. Tabi öveni de var ama ben masaüstü almak için şartlarımı zorladım.
Tam sipariş ettim 30dk önce . Artık kullanıp göreceğiz.

Üniversiteye gideceğim için taşınabilir bir sisteme durduk yere laptop oldugu icin 20 30k fazla vermek kötü oluyor. 70kya monitör dahil 5070 toplanır. 5070 Ti laptop ile aynı performansı veriyor aşağı yukarı. CUDA çekirdekleri aynı gibi birsey.

Hocam gayet memnunum, adaptörden cızırtı sesini ben de farkettim ama rahatsız edecek düzeyde değil çok yaklaşırsam anca hafif bir ses geliyor, belki yakın zamanda teknik servise ulaşırım bu konunun normalliği hakkında.

Performans, fan sesi vs. konusunda gayet iyi, 4.aya girdim sanırım alalı ve sıkıntı çıkarmadı hiç şu ana kadar.

Bugün 92800e bende sipariş ettim. Hayırlısı ile kullanırım inşallah. Çok ciddi bir meblağ. R9t 86k idi ama ben onu 20 gün önce alıp GPU'su 86 87 görüyor diye iade etmiştim. Şimdi bunu sipariş verdim bakalım. Bütçe MSI ASUS HP yetmiyor. GameGaraj Slayer 5'te memnun eder umarım vallahi.

Yanlışınız var 5070, 5070 Ti laptop ile aşağı yukarı ayni performansi vermez. 5070, performans olarak 5070 Ti laptopun bayağı üstünde bunu videolarda da görebilirsin.

cuda cekirdekleri benzer sayıda olduğu için dedim birisi 5888 birisi 6100 falandı. Tabimi 140w ve 250w kart farkı performansı olacak. Ama laptop 5070ti 5060ti 16gb ve 5070 arasında.

Hocam zaten Slayer 5'in kasası direkt barebone MSI Vector 17 HX, sıkıntı çıkmaz o yüzden kasalar birebir aynı MSI ile.

CUDA cekirdekleri benzer sayıda olduğu için dedim birisi 5888 birisi 6100 falandı. Tab'imi 140W ve 250W kart farkı performansı olacak. Ama laptop 5070 Ti 5060 Ti 16 GB ve 5070 arasında.

5070 tam olarak 5080 laptop ile esit sayılır tabii 5080 laptop da 16VRAM bulunuyor. Bütçeniz 105 bine çıkıyorsa 5080 laptop alabilirsiniz MSI Vector'lar bulunuyor.

Hocam zaten Slayer 5'in kasası direkt barebone MSI Vector 17 HX, sıkıntı çıkmaz o yüzden kasalar birebir aynı MSI ile.

Yazılım tarafi biraz zayıf kalıyor diye biliyorum onun dışında tek eksik G-SYNC.

5070 tam olarak 5080 laptop ile esit sayılır tabii 5080 laptop da 16VRAM bulunuyor. Bütçeniz 105 bine çıkıyorsa 5080 laptop alabilirsiniz MSI Vector'lar bulunuyor.

Maalesef bu bütçeye zor çıktım 85 falandı aslında. Benim için çok zorlayıcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…