M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Merhabalar, bu bilgisayarın işlemcisini R3 3100 olarak değiştirip alacağım. Sizce bütün oyunları Ultra'da akıcı bir şekilde oynatır mı? Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Merhabalar, bu bilgisayarın işlemcisini R3 3100 olarak değiştirip alacağım. Sizce bütün oyunları Ultra'da akıcı bir şekilde oynatır mı? Aquarius 5A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #2 Anakartı B450M-A PRO SSD'yi Kingston A400 olarak değiştirirseniz alınır ama öyle çok bir indirim yok.
Anakartı B450M-A PRO SSD'yi Kingston A400 olarak değiştirirseniz alınır ama öyle çok bir indirim yok.
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #3 SSD'yi duymadım PSU çöp onun dışında iyi gibi duruyor.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #4 şayayomi telefon dedi: SSD'yi duymadım PSU çöp onun dışında iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... PSU çöp değil ortalama bir PSU yanlış bilgilendirme yapmayın SSD'yi 35 TL fazladan verip A400 (kronik sorunu pek yok) yaparsa sorun kalmaz.
şayayomi telefon dedi: SSD'yi duymadım PSU çöp onun dışında iyi gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... PSU çöp değil ortalama bir PSU yanlış bilgilendirme yapmayın SSD'yi 35 TL fazladan verip A400 (kronik sorunu pek yok) yaparsa sorun kalmaz.
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #5 Forumda kalitesiz dendiğini duymuştum tabii kullanan birine sormak daha mantıklı.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #6 şayayomi telefon dedi: Forumda kalitesiz dendiğini duymuştum tabii kullanan birine sormak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... @Samotne Ciasteczka hocam ortalama bir PSU demişti .
şayayomi telefon dedi: Forumda kalitesiz dendiğini duymuştum tabii kullanan birine sormak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... @Samotne Ciasteczka hocam ortalama bir PSU demişti .
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #7 Radian dedi: Anakartı B450M-A PRO SSD'yi Kingston A400 olarak değiştirirseniz alınır ama öyle çok bir indirim yok. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir siteden uygun fiyatlı oyun bilgisayarı öneriniz var mı?
Radian dedi: Anakartı B450M-A PRO SSD'yi Kingston A400 olarak değiştirirseniz alınır ama öyle çok bir indirim yok. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir siteden uygun fiyatlı oyun bilgisayarı öneriniz var mı?
TheZenitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #8 M_R_X dedi: Güvenilir bir siteden uygun fiyatlı oyun bilgisayarı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İtopya'da ki hazır sistelere bir göz atabilrisin.
M_R_X dedi: Güvenilir bir siteden uygun fiyatlı oyun bilgisayarı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... İtopya'da ki hazır sistelere bir göz atabilrisin.
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #9 TheZenitt dedi: İtopya'daki hazır sistelere bir göz atabilrisin. Genişletmek için tıkla... Ben çok önermiyorum hem Power Boost PSU kasa satılıyor hem de 1 hafta kargoya gelmemesi gibi sorunlar duymuştum.
TheZenitt dedi: İtopya'daki hazır sistelere bir göz atabilrisin. Genişletmek için tıkla... Ben çok önermiyorum hem Power Boost PSU kasa satılıyor hem de 1 hafta kargoya gelmemesi gibi sorunlar duymuştum.
TheZenitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #10 şayayomi telefon dedi: Ben çok önermiyorum hem Power Boost PSU kasa satılıyor hem de 1 hafta kargoya gelmemesi gibi sorunlar duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kasası Corsair olan var TT olan var olmadı İncehesap?
şayayomi telefon dedi: Ben çok önermiyorum hem Power Boost PSU kasa satılıyor hem de 1 hafta kargoya gelmemesi gibi sorunlar duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kasası Corsair olan var TT olan var olmadı İncehesap?