M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 1 Şubat 2021 #1 GameGaraj'dan bunu almak istiyordum ama süreli kampanya olduğu için maalesef alamıyorum. 1-2 ay sonra hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı GameGaraj'dan? Aquarius 5A-RTX KARNE | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTXKARNE oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com (Keşke işlemci 3600 olsaydı)
GameGaraj'dan bunu almak istiyordum ama süreli kampanya olduğu için maalesef alamıyorum. 1-2 ay sonra hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı GameGaraj'dan? Aquarius 5A-RTX KARNE | Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTXKARNE oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com (Keşke işlemci 3600 olsaydı)
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 1 Şubat 2021 #2 1-2 ay sonra böyle bir sistem olmaz daha iyileri olur. Şu an alınabilir ama işlemcisi kötü.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 1 Şubat 2021 #3 Salih_Emre dedi: 1-2 ay sonra böyle bir sistem olmaz daha iyileri olur. Şu an alınabilir ama işlemcisi kötü. Genişletmek için tıkla... Stok sorunları düzelir umarım..
Salih_Emre dedi: 1-2 ay sonra böyle bir sistem olmaz daha iyileri olur. Şu an alınabilir ama işlemcisi kötü. Genişletmek için tıkla... Stok sorunları düzelir umarım..