MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 30 Mart 2020 #1 Merhaba, yaz tatiline birkaç ay kaldı. Tatilde bilgisayar alma ihtimalim var. Bu yüzden bilgisayar arıyorum. Gerekirse ne için kullanacağımı söylerim. Sizce bu bilgisayar alınır mı? Aquarius 5AN – Game Garaj Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Merhaba, yaz tatiline birkaç ay kaldı. Tatilde bilgisayar alma ihtimalim var. Bu yüzden bilgisayar arıyorum. Gerekirse ne için kullanacağımı söylerim. Sizce bu bilgisayar alınır mı? Aquarius 5AN – Game Garaj
Emrullah Meral Megapat Katılım 4 Ekim 2017 Mesajlar 530 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 5 Nisan 2020 #2 Bende Ek'tekini alacağım araştırmalarıma göre güvenilir bir site. Dosya Ekleri GAMEGARAJ PCC.png 28,2 KB · Görüntüleme: 188
borauysalcann Decapat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 39 21 Mayıs 2020 #3 hocam aldınız mı? aldıysanız kasa ve psu su iyi mi?
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 25 Mayıs 2020 #4 borauysalcann dedi: Hocam aldınız mı? Aldıysanız kasa ve PSU'su iyi mi? Genişletmek için tıkla... Almadım ama almayadabilirim fiyat düşmez ise çünkü 4.600 TL oldu yani kasası ve PSU ile ilgili çok bir şey bilmiyorum.
borauysalcann dedi: Hocam aldınız mı? Aldıysanız kasa ve PSU'su iyi mi? Genişletmek için tıkla... Almadım ama almayadabilirim fiyat düşmez ise çünkü 4.600 TL oldu yani kasası ve PSU ile ilgili çok bir şey bilmiyorum.