GameGaraj Aquarius 5AN sistem nasıl?

Potters

Centipat
Selam herkese, sonunda ben de istediğim sisteme kavuşuyorum, darısı alamayanlara olsun. Şimdi bugün öğlen siparişi verdim GameGaraj'dan ama birkaç özelleştirme yaptım.
Aquarius5an özelleştirerek aldım.

İşlemci: Ryzen5 1600 AF.
Anakart: MSI B450-A PRO Max (4133 MHz)
RAM: Crucial 2x8 3000MHz.
Ekran kartı: INNO 1650 Super.
Kasa ve PSU: GameGaraj 550W 80+

Kasa ve PSU'ya şu anlık sanırım kimse kesin olarak kötü veya iyi diyemiyor kullananlar şu anlık memnun gibi. Bu arada babam akım düzenleyici aparat almış prize takıp onla beraber kullanayım mı?
Genel olarak sistem nasıl teşekkürler.
Sistem 4000TL tuttu.

Son düzenleme:
Selam herkese, sonunda ben de istediğim sisteme kavuşuyorum, darısı alamayanlara olsun. Şimdi bugün öğlen siparişi verdim GameGaraj'dan ama birkaç özelleştirme yaptım.

Kasa ve PSU'ya şu anlık sanırım kimse kesin olarak kötü veya iyi diyemiyor kullananlar şu anlık memnun gibi. Bu arada babam akım düzenleyici aparat almış prize takıp onla beraber kullanayım mı?
Sistem 4000TL tuttu.
Sistem güzel akım koruyucu priz olması daha güzel ama tek aklımı karıştıran şu PSU değişik bir marka ileride değiştirirseniz 10 numara.

Sistem 4000TL tuttu.

Hocam ben de aynı modelden aldım ama biraz özelleştirdim. İşlemci kısmındaki 1600 serisi eski olan diye hatırlıyorum haberiniz olsun bu yüzden Ryzen 5 2600'e çektim.

Hocam daha tam 1 hafta bile olmadı ancak şu an sıkıntı yok gibi. Kasa yanında verdikleri bir klips var ekran kartının üstündeki boşluğu kapatmak için o bir türlü takılmadı. Son günlerde çok az da olsa işlemci fanından hafif uğultu geliyor. Hava sıcaklığından da olabilir stok fandan dolayı da olabilir. Buradaki forumun arama yerine Ryzen 5 2600 stok fan sesi yazarsanız yorumları okuyabilirsiniz. Takıntılı da olabilirim sizi de korkutmayım. Genel anlamda memnun kaldım. Fiyatlar zaten mağazalardan uygun.

Hocam daha tam 1 hafta bile olmadı ancak şu an sıkıntı yok gibi. Kasa yanında verdikleri bir klips var ekran kartının üstündeki boşluğu kapatmak için o bir türlü takılmadı. Son günlerde çok az da olsa işlemci fanından hafif uğultu geliyor. Hava sıcaklığından da olabilir stok fandan dolayı da olabilir. Buradaki forumun arama yerine Ryzen 5 2600 stok fan sesi yazarsanız yorumları okuyabilirsiniz. Takıntılı da olabilirim sizi de korkutmayım. Genel anlamda memnun kaldım. Fiyatlar zaten mağazalardan uygun.
Ben de oradan bilgisayar almayı düşünüyorum da sipariş süreci hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sistem 4000TL tuttu.
Bu arada hayırlı olsun dostum güle güle kullan. Darısı benim de başıma inşallah :D

Son düzenleme:
Hocam sipariş verirken sipariş detayına ekran kartı ve RAM'in demonte olarak gönderilmesini istiyorum yazın. Çarşamba sipariş verdim. Perşembe kargoyla yola çıktı. Cuma günü ise evime en yakın yurtiçi kargo şubesine gelmişti. Adrese ev adresi yazdım ancak şubeye geldiği an hemen ben gidip aldım daha fazla servis aracında dolanmasın diye.

Hocam sipariş verirken sipariş detayına ekran kartı ve RAM'in demonte olarak gönderilmesini istiyorum yazın. Çarşamba sipariş verdim. Perşembe kargoyla yola çıktı. Cuma günü ise evime en yakın yurtiçi kargo şubesine gelmişti. Adrese ev adresi yazdım ancak şubeye geldiği an hemen ben gidip aldım daha fazla servis aracında dolanmasın diye.
Aldığınız üründe ne gibi özelleştirme yaptınız? Birde hangi oyunlarda hangi fps leri alıyorsunuz?
Bilgi verebilirmisiniz?

Aldığınız üründe ne gibi özelleştirme yaptınız? Bir de hangi oyunlarda hangi FPS'leri alıyorsunuz?
Bilgi verebilir misiniz?

Hocam yayın açacağım için SSD'yi 240 GB'a düşürüp ekran kartını 1660 Super yaptım. İşlemci olduğu gibi bıraktım Ryzen 5 2600. oyuncu bir insan olmadığım için en bilinen oyunları indirip de FPS testi yapmadım. Zaten onlara yetecek alanım pek yok. Formula 1 2020 oynuyorum. 60-80 arası FPS alıyorum. Oyun açıkken ekran kartı sıcaklığı 60-67 derece arası gördüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı