Artyom11 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 465 Çözümler 2 Yer Kotka Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #11 Ben bu sisteme sahibim. Sadece ram farklı. Kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Alabilirsiniz.
Ben bu sisteme sahibim. Sadece ram farklı. Kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Alabilirsiniz.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #12 hardb0yy dedi: Valla hocam bende siparişi verdim biraz önce, Amd Ryzen 3 3100 İnno3d 1650 super Crucial 2x8 Gb 3000 Mhz Olarak özelleştirdim 4502 TL yaptı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun dostum güle güle kullan
hardb0yy dedi: Valla hocam bende siparişi verdim biraz önce, Amd Ryzen 3 3100 İnno3d 1650 super Crucial 2x8 Gb 3000 Mhz Olarak özelleştirdim 4502 TL yaptı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun dostum güle güle kullan
H hardb0yy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #13 joji dedi: Hayırlı olsun dostum güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Teşekkürler usta almadıysan biran önce al çünkü rahatlıyorsun
joji dedi: Hayırlı olsun dostum güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Teşekkürler usta almadıysan biran önce al çünkü rahatlıyorsun
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #14 hardb0yy dedi: Teşekkürler usta almadıysan biran önce al çünkü rahatlıyorsun Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta içinde alacağım inşallah. Kasanın hava akışı falan nasıl peki?
hardb0yy dedi: Teşekkürler usta almadıysan biran önce al çünkü rahatlıyorsun Genişletmek için tıkla... Birkaç hafta içinde alacağım inşallah. Kasanın hava akışı falan nasıl peki?
H hardb0yy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #15 joji dedi: Birkaç hafta içinde alacağım inşallah. Kasanın hava akışı falan nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Bugün buraya yazdığım saatte sipariş verdim saat 16:30 da mesaj geldi ürününüz kargoya verildi diye, oldukça hızlı olması şaşırttı inşallah sağ salim gelir. Muhtemelen pazartesi elime ulaşır ürün geldiğinde detaylı bilgi veririm.
joji dedi: Birkaç hafta içinde alacağım inşallah. Kasanın hava akışı falan nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Bugün buraya yazdığım saatte sipariş verdim saat 16:30 da mesaj geldi ürününüz kargoya verildi diye, oldukça hızlı olması şaşırttı inşallah sağ salim gelir. Muhtemelen pazartesi elime ulaşır ürün geldiğinde detaylı bilgi veririm.