Merhaba, ben bir PC toplamayı düşünüyorum. Attığım linkteki PC iyi mi? GTA 5, GTA 4, RDR 2 falan güzel grafiklerde oynatır mı kastırmadan? Ve fiyat olarak değer mi bir de güvenilir mi bu site?
PC linki:Aquarius 5T12-RTX3060 - Game Garaj
Merhaba, ben bir PC toplamayı düşünüyorum. Attığım linkteki PC iyi mi? GTA 5, GTA 4, RDR 2 falan güzel grafiklerde oynatır mı kastırmadan? Ve fiyat olarak değer mi bir de güvenilir mi bu site?
Diğer PC:Aquarius 5T12-RTX3060 - Game Garaj
Alınır. Site güvenilir. En az Sinerji, İtopya kadar güvenli. Alınır. Dediğniz oyunları çerez niyetine hüpletir bu sistem. GTA5 ve GTA4 zaten 10-15 senelik oyun
Alınır. Site güvenilir. En az Sinerji, İtopya kadar güvenli. Alınır. Dediğniz oyunları çerez niyetine hüpletir bu sistem. GTA 5 ve GTA4 zaten 10-15 senelik oyun
MAG 5T11-3050 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MAG 5T11-3050 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
MAG 5T11-3050 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MAG 5T11-3050 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !