Arkadaşlar bu Laptop'u RAM'ini 16 GB yaparak (o zaman 8544TL oluyor) almayı düşünüyorum. GameGaraj firmasını pek bilmiyorum fakat 1660 Ti cihazlar arasında en ucuz olan bu sayılır. Firma hakkında tavsiyeleriniz varsa eğer bekliyorum. Ayrica bu fiyat bandında önerilerinizi de alabilirim.(Limitim son 8500, 9000'e dahi çıkamam.)
512 SSD yeterli olacaktır benim için ama seçim yapmam gerekiyor ya RAM'ı 8GB olarak bırakıp SSD yükselteceğim ya da RAM'i. Maalesef ikisini de şuanda yükseltmem mümkün değil o yüzden RAM yükseltmeyi tercih edeceğim büyük ihtimalle.
Not: Yaklaşık bir saat önce bakmıştım ve ürün stoğu vardı, tam atmak için girdim ve kalmadığını gördüm ama bir iki gün içerisinde eklenecektir ürünün güncel fiyatı: 8799 TL
Not: Yaklaşık bir saat önce bakmıştım ve ürün stoğu vardı, tam atmak için girdim ve kalmadığını gördüm ama bir iki gün içerisinde eklenecektir ürünün güncel fiyatı: 8799 TL
AMD Ryzen 7 4800H ile Intel'i baya ezdiğini gördüm çok güçlü bir işlemci ama Asus Gaming Laptop'larda soğutma ile alakalı çok sorun olduğunu okudum o yüzden Asus'a biraz kuşkulu yaklaşıyorum. Bir de 60Hz&120Hz farkı beni biraz daha gamegaraj'a itiyor. Ama bu cihaz da takibimde yine de.
Ben de aynı şekilde düşünüyordum fakat şu videoyu izlemenizi öneririm sıcaklığın performansı etkilemeden kolay bir işlemle normal seviyelere çekilebildiği görülüyor: