Öncelikle laptopun donanımına 'bu kadar' para verip demenizin sebebini anlayamadım. İşlemciyi yok saysak dahi bu ekran kartıyla, bu RAM ve SSD kapasitesindeki rakiplerine kıyasla son derece uygun fiyatlı bir ürün. Arkadaşın attığı modele aynı özellikleri eklediğimizde 9k civarı bir fiyat çıkıyor ve burda ne idüğü belirsiz bir markayla ASUS'u kıyasladığımızı belirtmeye bile gerek yok.
İkinci olarak ise CPU'nun sadece boost modunu kapatmayı işlemciyi sakatlamak olarak yorumlamanız da gerçekten ilginç. Attığım videoyu izlediyseniz bir gaming laptop olarak FPS'te oynamaya bile sebep olmayan, istediğin an eski haline geri çevirebildiğin bu işlemi ben işlemciyi sakatlamak olarak görmüyorum.
Son olarak evet bu işlemci yük altında ortalamanın üstü derecelerde çalışıyor fakat bunu yaparken stabil kalmayı başarıyor bu önemli. Ayrıca sizin parasını verdiğiniz işlemciden beklentiniz nedir bilemem ama boost mode kapalıyken dahi istediğim oyunu rahatlıkla oynatabilecek bir işlemci ve bu da benim için yeterli.
Sizin beğendiğiniz ve bu ürünün muadili diyebileceğiniz daha uygun fiyatlı bir ürün varsa merakla bekliyorum.