mfgecit Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 350 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacı 28 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar GameGaraj'da bu hazır sistem bilgisayarı buldum. Bu özellikler ve bu fiyat 2023 yılında tercih edilir mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Arkadaşlar GameGaraj'da bu hazır sistem bilgisayarı buldum. Bu özellikler ve bu fiyat 2023 yılında tercih edilir mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 mfgecit dedi: Arkadaşlar GameGaraj'da bu hazır sistem bilgisayarı buldum. Bu özellikler ve bu fiyat 2023 yılında tercih edilir mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... İşlemci iyi ama ekran kartı kronik sorunlu diye biliyorum. Onun dışında güzel sistem.
mfgecit dedi: Arkadaşlar GameGaraj'da bu hazır sistem bilgisayarı buldum. Bu özellikler ve bu fiyat 2023 yılında tercih edilir mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... İşlemci iyi ama ekran kartı kronik sorunlu diye biliyorum. Onun dışında güzel sistem.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #3 Pahalı, sıfır zorunlu mu? Bütçenin az üstüne 6600 sistemler düşüyor.
mfgecit Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 350 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacı 28 Mayıs 2023 #4 yapiz dedi: Pahalı, sıfır zorunlu mu? Bütçenin az üstüne 6600 sistemler düşüyor. Genişletmek için tıkla... Evet. VenomBey dedi: İşlemci iyi ama ekran kartı kronik sorunlu diye biliyorum. Onun dışında güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Nedir kronik sorunu peki, ısıma sorunu mu?
yapiz dedi: Pahalı, sıfır zorunlu mu? Bütçenin az üstüne 6600 sistemler düşüyor. Genişletmek için tıkla... Evet. VenomBey dedi: İşlemci iyi ama ekran kartı kronik sorunlu diye biliyorum. Onun dışında güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Nedir kronik sorunu peki, ısıma sorunu mu?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #5 mfgecit dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... 11-11.5K'ya 6600 sistemler düşüyor onları kovalayın. 580 alınmaz artık.
mfgecit dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... 11-11.5K'ya 6600 sistemler düşüyor onları kovalayın. 580 alınmaz artık.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Mayıs 2023 #6 mfgecit dedi: Arkadaşlar GameGaraj'da bu hazır sistem bilgisayarı buldum. Bu özellikler ve bu fiyat 2023 yılında tercih edilir mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Az daha çıkıp anakartı B450 yapıp bu sistemi alabilirsin. AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com
mfgecit dedi: Arkadaşlar GameGaraj'da bu hazır sistem bilgisayarı buldum. Bu özellikler ve bu fiyat 2023 yılında tercih edilir mi? GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Az daha çıkıp anakartı B450 yapıp bu sistemi alabilirsin. AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda www.tebilon.com
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #7 mfgecit dedi: Nedir kronik sorunu peki, ısıma sorunu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır performans ile alakalı diye biliyorum emin değilim.
mfgecit dedi: Nedir kronik sorunu peki, ısıma sorunu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır performans ile alakalı diye biliyorum emin değilim.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 VenomBey dedi: Hayır performans ile alakalı diye biliyorum emin değilim. Genişletmek için tıkla... Emin olmadığın birşeyse yazma dostum insanların kafasını karıştırma.
VenomBey dedi: Hayır performans ile alakalı diye biliyorum emin değilim. Genişletmek için tıkla... Emin olmadığın birşeyse yazma dostum insanların kafasını karıştırma.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #9 MertTR12 dedi: Emin olmadığın bir şeyse yazma dostum insanların kafasını karıştırma. Genişletmek için tıkla... Yo eminim.
MertTR12 dedi: Emin olmadığın bir şeyse yazma dostum insanların kafasını karıştırma. Genişletmek için tıkla... Yo eminim.