Gamegaraj, Erazer marka Gaming laptoplar alınır mı?

Genel olarak noname tavsiye etmiyorum. Kasayı alıp ucuzundan RAM ve SSD'leri kendileri takıyorlar.
BIOS Update ve kontrolcü uygulamaya güncelleme almaması en büyük eksisi.
Erazer deputyler çok kötü. R9tlerin ise yüksek anakart, GPU sıcaklığı ve ekranda artifacting sorunları var. MSI Vector kasasını kullanan 5070 Ti ve üstü Slayer 5 modelleri fiyat gerçekten uygunsa degerlendirilebilir. Onun haricinde uzak durulmalı. Özellikle sponsorlu YouTube kanallarinin insanları yanlış yonlendirdigini düşünüyorum.

Son düzenleme:
GameGaraj ya da Erazer laptop alınır mı? Kullananlar önerir misiniz?
GameGaraj Slayer 9XL-5070Ti modelini kullanıyorum standla birlikte, aşırı memnunum. Satın alım sürecinde de müşteri hizmetleri ve muhasebe kısmının ilgisi çok iyiydi diğer mağazalara kıyasla. 2 hafta falan oldu alalı ve şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, sıcaklık olarak da bu sıcak havalara rağmen bilgisayar 70-75 dereceleri geçmedi oyun esnasında, fan sesi eğer alışık değilseniz (ben yıllarca Monster kullandığım için fan sesi kısmına alışığım) biraz yüksek gelebilir ama içindeki parçalara ve sıcaklık değerlerine bakınca normal desibel değerleri. Desibel olarak maksimum 50-55 arasını gördüm, boşta zaten çok nadir fan açıyor.

Genel olarak noname tavsiye etmiyorum. Kasayı alıp ucuzundan RAM ve SSD'leri kendileri takıyor. BIOS Update ve kontrolcü uygulamaya güncelleme almaması en büyük eksisi.
Erazer deputyler çok kötü. R9tlerin ise yüksek anakart, GPU sıcaklığı ve ekranda artifacting sorunları var. MSI Vector kasasını kullanan 5070 Ti ve üstü Slayer 5 modelleri fiyat gerçekten uygunsa degerlendirilebilir. Onun haricinde uzak durulmalı. Özellikle sponsorlu YouTube kanallarinin insanları yanlış yonlendirdigini düşünüyorum.
Teşekkürler peki ne önerirsiniz ? https://www.hepsiburada.com/acer-ni...yar-nhqzaey004h09-zettacanta-p-HBCV00009WSS5H https://www.hepsiburada.com/acer-ni...windows-11-home-nh-qzaey-005-pm-HBC00009WCE5F
bunların özellikleri aynı neden bu kadar fiyat farkı var ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı