emiroztp Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #11 HackerMulayim dedi: Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler - Game Garaj Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin! www.gamegaraj.com Bundan bahsediyorsan daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Ben pek bilmiyorum link atabilirmisin ?
HackerMulayim dedi: Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler - Game Garaj Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin! www.gamegaraj.com Bundan bahsediyorsan daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Ben pek bilmiyorum link atabilirmisin ?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #12 Ramazan Ö dedi: Fiyatı artmış hocam... Genişletmek için tıkla... Yok artık böyle fiyat mı olur.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #13 Ne?! Bu bilgisayar 1-2 ay önce 12.000TL idi. Moralim bozuldu şimdi
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 26 Mart 2021 #14 Yavuz_Çetin dedi: Yok artık böyle fiyat mı olur. Genişletmek için tıkla... Alan ucuz aldığı için alıyordu zaten, dolar 8.03 olmuş, firma genel olarak düzgün arttırıyordu. Bu biraz aşırı kaçmış sanırım.
Yavuz_Çetin dedi: Yok artık böyle fiyat mı olur. Genişletmek için tıkla... Alan ucuz aldığı için alıyordu zaten, dolar 8.03 olmuş, firma genel olarak düzgün arttırıyordu. Bu biraz aşırı kaçmış sanırım.
A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #15 Fiyatı 8-9k olsaydı alınabilirdi ama bu fiyata alınmaz.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 26 Mart 2021 #16 anomalynx dedi: Fiyatı 8-9k olsaydı alınabilirdi ama bu fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam şu piyasada o kadar da düşmeyin.
anomalynx dedi: Fiyatı 8-9k olsaydı alınabilirdi ama bu fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam şu piyasada o kadar da düşmeyin.
emiroztp Femtopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #17 Newegg sitesinden msi gl75 leopard almayı düşünüyordum ama pek güvenemiyorum gümrüğe falan takılmasından korkuyorum Alıp klavye değişimi yaparsam kaç tl tutar klavye değişimi biliyormusunux ?
Newegg sitesinden msi gl75 leopard almayı düşünüyordum ama pek güvenemiyorum gümrüğe falan takılmasından korkuyorum Alıp klavye değişimi yaparsam kaç tl tutar klavye değişimi biliyormusunux ?
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 26 Mart 2021 #18 emiroztp dedi: Newegg sitesinden msi gl75 leopard almayı düşünüyordum ama pek güvenemiyorum gümrüğe falan takılmasından korkuyorum Alıp klavye değişimi yaparsam kaç tl tutar klavye değişimi biliyormusunux ? Genişletmek için tıkla... Takılmıyor hocam, alanlar var. Bende onu düşünüyorum.
emiroztp dedi: Newegg sitesinden msi gl75 leopard almayı düşünüyordum ama pek güvenemiyorum gümrüğe falan takılmasından korkuyorum Alıp klavye değişimi yaparsam kaç tl tutar klavye değişimi biliyormusunux ? Genişletmek için tıkla... Takılmıyor hocam, alanlar var. Bende onu düşünüyorum.