GameGaraj Fenix M.2 SSD tercihi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Arkadaşlar üründe Crucial, Netac ve Samsung olmak üzere 3 marka M.2 SSD tercihi sunuluyor. Ben 1TB'lık Netac ve Crucial arasında aldım. Bu iki ürünün arasında 100TL fark var. Crucial hız olarak daha düşük ama 100TL daha pahalı. Şimdi sorum işe şu; bu 100TL farkı daha yavaş için vermek mantıklı mı sizce? İleride Netac'dan sorun yaşar mıyım?

Hız önemli tabii ki ancak size tavsiyem TBW değerlerine de bakın her ikisi için çünkü hangisinde TBW değeri daha yüksek ise ona göre uzun ömürlü oluyor ve genelde Samsung markasında en uzun TBW değerleri oluyor. Ben bizzat Samsung Evo 860 modelini kullanıyorum çok memnunum.

Hocam maalesef o kadar çıkamam. Bu ikisi arasında tercih yapmak zorundayım. Dediğiniz verilere nereden ulaşabilirim?

Hocam maalesef o kadar çıkamam. Bu ikisi arasında tercih yapmak zorundayım. Dediğiniz verilere nereden ulaşabilirim?

Baktım ben dediğiniz ürünlere Crucial 1 TB için 200TB TBW değeri vermiş ancak netac için TBW değeri verilmemiş. Hiçbir yerde bulamadım. Takdir sizin ben olsam Crucial alırdım. Zaten aradaki hız farkını fark etmeniz çok zor, özellikle oyun oynarken hiçbir zaman o hızlara çıkmıyor zaten okuma yazma değerleri, gerek kalmıyor çünkü daha çok render da falan.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. 100 lira fazla verelim daha uzun ömürlü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…