nirnin Centipat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Bu laptop neden ucuz, eksisi varsa nedir sizce? Muadillerine kıyasla çok ucuz geldi bana. LAPTOP
L lemelem Femtopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 İşlemci ve ekran kartı 3 yıl önce ki donanım.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 11 Mart 2023 #3 nirnin dedi: Bu laptop neden ucuz, eksisi varsa nedir sizce? Muadillerine kıyasla çok ucuz geldi bana. LAPTOP Genişletmek için tıkla... Teşhir ürün olabilir. Eski donanıma sahip bir cihaz.
nirnin dedi: Bu laptop neden ucuz, eksisi varsa nedir sizce? Muadillerine kıyasla çok ucuz geldi bana. LAPTOP Genişletmek için tıkla... Teşhir ürün olabilir. Eski donanıma sahip bir cihaz.
nirnin Centipat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #4 performans açısından günümüzde kullanılabilir mi hala üst seviye oyunlarda sorun çıkarır mı
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 11 Mart 2023 #5 nirnin dedi: performans açısından günümüzde kullanılabilir mi hala üst seviye oyunlarda sorun çıkarır mı Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz fakat kasası vs. hakkında bir bilgim yok. Cihaz kötü bir cihaz olabilir daha bilgili arkadaşlar bakabilirse daha doğru bir karar verilebilir.
nirnin dedi: performans açısından günümüzde kullanılabilir mi hala üst seviye oyunlarda sorun çıkarır mı Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz fakat kasası vs. hakkında bir bilgim yok. Cihaz kötü bir cihaz olabilir daha bilgili arkadaşlar bakabilirse daha doğru bir karar verilebilir.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.896 Makaleler 9 Çözümler 1.034 11 Mart 2023 #6 MSI kasa kullanan bir model, o yandan sıkıntı çıkarmaz. Performansıda idare eder fakat donanım eski, satıcının profiline göz gezdirdim ve outlet ürünler satıyor hep.
MSI kasa kullanan bir model, o yandan sıkıntı çıkarmaz. Performansıda idare eder fakat donanım eski, satıcının profiline göz gezdirdim ve outlet ürünler satıyor hep.