GameGaraj Gravix 5A sistem alınır mı?

Menace_06

Centipat
Daha fazla  
1754402541105.webp

Nasip olursa haftaya bu sistemi taksitli bir şekilde satın alacağım. Parçalar nasıl, sizce bu fiyata değer mi?
Taksitli fiyatı:

1754402555931.webp

Not: AAA oyunları ağırlıklı oynayacağım, yanına da KTC'nin 2K'lık bir monitörünü almayı düşünüyorum.

Ben baya özelleştirip aldım,sizde 360mm soğutucu fazlalılık gibi.

Ben bayağı özelleştirip aldım, sizde 360mm soğutucu fazlalılık gibi.

İleride yeni sistem almak yerine tek tek parça yenilemeyi düşünüyorum zaten +200 TL mi ne ekliyordu 240 mm üstüne ileriye dönük yatırım gibi düşünün siz nasıl özelleştirme yapmıştınız peki.

Ben bayağı özelleştirip aldım, sizde 360mm soğutucu fazlalılık gibi.

Bir de çok sıcak bir odaya sahibim hocam kışın bile çok kombi açmamıza gerek kalmıyor benim odada.

İleride yeni sistem almak yerine tek tek parça yenilemeyi düşünüyorum zaten +200 TL mi ne ekliyordu 240 mm üstüne ileriye dönük yatırım gibi düşünün siz nasıl özelleştirme yapmıştınız peki.
Ekran kartını 5070Ti yaptım,işlemciyi 7600x yaptım. Rame karışmadım. Ssd 2TB yaptım. Soğutmayı 360mm yaptım,7600x çok ısınıyor. 850 Watt Vento Psu seçtim. Anakartı ellemedim.

Ekran kartını 5070 Ti yaptım, işlemciyi 7600X yaptım. RAM'e karışmadım. SSD 2TB yaptım. Soğutmayı 360mm yaptım, 7600X çok ısınıyor. 850 watt Vento PSU seçtim. Anakartı ellemedim.

Anladım hocam güle güle kullanın teşekkür ederim fikirleriniz için.

Ekran kartını 5070 Ti yaptım, işlemciyi 7600X yaptım. RAM'e karışmadım. SSD 2TB yaptım. Soğutmayı 360mm yaptım, 7600X çok ısınıyor. 850 watt Vento PSU seçtim. Anakartı ellemedim.

Hocam sizde küçük bir ricam var ekran kartını sağlama almak için destek aparatı alacağım rica etsem kasanın iç tabanı ile ekran kartının en üst tabanının ölçüsünü ölçüp söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı