Gamegaraj güvenilir bir satıcı mı?

864360

Picopat
Şu an seçili sistemlerde vade farksız taksit imkanı sunuyor.
Soru ise şu, site, cihazları, donanımları güvenilir midir? Satış sonrası destekleri nasıldır?
Şöyle örnek vereyim, x ayakkabı mağazası bilindik markaların ürünlerini satıyor; ama aldığın ürün kısa kullanım ömrü sunuyor. Farklı bir yerden aldığında aynı ürünü neredeyse ömürlük kullanabiliyorsun. (Ürünü iade etmek için 1 ay uğraştım ama sonunda başarılı oldum)
Bu sitede aynı sorun yaşanabilir mi? Satış sonrası muhatap bulabiliyor muyuz? Vatan Bilgisayar gibi neredeyse çoğu şehirde var kasayı götürüp böyle bir problemi var deyip gösterme imkanımız tabi ki olmaz, yine de insanların işlerini kolaylaştırıyorlar mı?
Tecrübesi olanlar yorumlar ise sevinirim.
Sistem alma düşüncem var ve piyasaya göre buranın ürünleri hesaplı görünüyor gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında şuan ki kullandığım bilgisayarımı almıştım hiçbir sorun yaşamadım, o zamanlarda da hesaplıydı hatta arkadaşımla beraber almıştık o da sorun yaşamadı. İletişime geçmek istediğimde de sorun yaşamamıştım. Garantilik bir sorun yaşamıştım konuştum gönderebileceğimi söylemişlerdi sonra ben vazgeçmiştim, muhatap bulmuştum. İstanbul'da yaşıyorsanız Üsküdar'da yerleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…