Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 18 Şubat 2022 #11 MixedMind dedi: Evet elime ulaştı ve 4 aydır problemsiz kullanıyorum. Donanım ve parçalardan çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorsunuz o halde?
MixedMind dedi: Evet elime ulaştı ve 4 aydır problemsiz kullanıyorum. Donanım ve parçalardan çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorsunuz o halde?
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 18 Şubat 2022 #12 Güvenilir kulaklık almıştım oradan 2 sene önce sorunsuz kullanıyorum halen.
Z Zerisez Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #13 Heir of Isildur dedi: Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorsunuz o halde? Genişletmek için tıkla... Bende siteden alışveriş yaptım. Sorunsuz bir şekilde geldi.
Heir of Isildur dedi: Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorsunuz o halde? Genişletmek için tıkla... Bende siteden alışveriş yaptım. Sorunsuz bir şekilde geldi.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.361 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Şubat 2022 #14 Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler technopat sosyal. Google bunu yazın hemen konuma bakın isterseniz. Bu olaylardan sonra sistemimi GameGaraj firmasından aldım bir sorun yaşamadım. 1 haziran ya da 1 temmuz 2021den beri kullanıyorum. Sorun yaşayan varsa en iyi o bilir bu sorunun cevabını ama ben yaşamadım.
Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler technopat sosyal. Google bunu yazın hemen konuma bakın isterseniz. Bu olaylardan sonra sistemimi GameGaraj firmasından aldım bir sorun yaşamadım. 1 haziran ya da 1 temmuz 2021den beri kullanıyorum. Sorun yaşayan varsa en iyi o bilir bu sorunun cevabını ama ben yaşamadım.
M MixedMind Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 173 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #15 Heir of Isildur dedi: Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorsunuz o halde? Genişletmek için tıkla... Evet çok memnunum, umarım sizin deneyiminiz de güzel olur.
Heir of Isildur dedi: Buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Tavsiye ediyorsunuz o halde? Genişletmek için tıkla... Evet çok memnunum, umarım sizin deneyiminiz de güzel olur.
TheNoK Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 52 2 Aralık 2022 #16 MixedMind dedi: Evet elime ulaştı ve 4 aydır problemsiz kullanıyorum. Donanım ve parçalardan çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Kac gunde ulasti acaba? Bende dun bir sistem aldim da kac gunde gelir diye merak ediyorum. Yuklu para ile bir sey almanin gerginligi var uzerimde.
MixedMind dedi: Evet elime ulaştı ve 4 aydır problemsiz kullanıyorum. Donanım ve parçalardan çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Kac gunde ulasti acaba? Bende dun bir sistem aldim da kac gunde gelir diye merak ediyorum. Yuklu para ile bir sey almanin gerginligi var uzerimde.
M MixedMind Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 173 Çözümler 1 2 Aralık 2022 #17 TheNoK dedi: Kac gunde ulasti acaba? Bende dun bir sistem aldim da kac gunde gelir diye merak ediyorum. Yuklu para ile bir sey almanin gerginligi var uzerimde. Genişletmek için tıkla... Valla hatırlamıyorum ama sanırsam 1 hafta sürmediydi. Hala sistemi kullanıyorum gamegaraja güvenebilirsiniz.
TheNoK dedi: Kac gunde ulasti acaba? Bende dun bir sistem aldim da kac gunde gelir diye merak ediyorum. Yuklu para ile bir sey almanin gerginligi var uzerimde. Genişletmek için tıkla... Valla hatırlamıyorum ama sanırsam 1 hafta sürmediydi. Hala sistemi kullanıyorum gamegaraja güvenebilirsiniz.