E efesane5 Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 GameGaraj'dan PC alacağım ama güvenilir olduğundan emin olmam gerek.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Temmuz 2023 #2 Güvenilir.
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 18 Temmuz 2023 #3 Arama butonunu kullanmayı denediniz mi? Sayfalarca bu soru soruldu ve sıkılmadan evet yanıtları verildi.
Arama butonunu kullanmayı denediniz mi? Sayfalarca bu soru soruldu ve sıkılmadan evet yanıtları verildi.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 18 Temmuz 2023 #4 %100 güvenilirlik yoktur, risk/kazanç oranı vardır...
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 Celal Yücel dedi: Arama butonunu kullanmayı denediniz mi? Sayfalarca bu soru soruldu ve sıkılmadan evet yanıtları verildi. Genişletmek için tıkla... Aman hocam ben bunu kaç kere sorguladım, modlar ceza veriyor bana sonra...
Celal Yücel dedi: Arama butonunu kullanmayı denediniz mi? Sayfalarca bu soru soruldu ve sıkılmadan evet yanıtları verildi. Genişletmek için tıkla... Aman hocam ben bunu kaç kere sorguladım, modlar ceza veriyor bana sonra...
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 18 Temmuz 2023 #6 Scavenger dedi: Aman hocam ben bunu kaç kere sorguladım, modlar ceza veriyor bana sonra... Genişletmek için tıkla... Bana göre sorgulayan kişiye teşekkür edilmesi ve benzer başlıklar olduğu için ilgili soruyu sorgusuz çöpe taşımaları gerekir.
Scavenger dedi: Aman hocam ben bunu kaç kere sorguladım, modlar ceza veriyor bana sonra... Genişletmek için tıkla... Bana göre sorgulayan kişiye teşekkür edilmesi ve benzer başlıklar olduğu için ilgili soruyu sorgusuz çöpe taşımaları gerekir.
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #7 Celal Yücel dedi: Bana göre sorgulayan kişiye teşekkür edilmesi ve benzer başlıklar olduğu için ilgili soruyu sorgusuz çöpe taşımaları gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben aynı konudan bir sürü olduğunu SS ile birlikte mesaj attığım için uyarı aldım, kendilerine toz kondurmadı modlar
Celal Yücel dedi: Bana göre sorgulayan kişiye teşekkür edilmesi ve benzer başlıklar olduğu için ilgili soruyu sorgusuz çöpe taşımaları gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben aynı konudan bir sürü olduğunu SS ile birlikte mesaj attığım için uyarı aldım, kendilerine toz kondurmadı modlar