GameGaraj güvenilir mi?

MuptezelRakun041

Hectopat
Daha fazla  
GameGaraj'dan bir hazır sistem buldum fakat Şikayetvar'a baktığımda zayıf teknik servise vs. sahip olduklarını okudum. Daha önce zayıf teknik servise sahip işletmelerden çok çektiğim ve kısmen dolandırıldığım için korkuyorum. Güvenilir mi?

GameGaraj'dan bir hazır sistem buldum fakat Şikayetvar'a baktığımda zayıf teknik servise vs. sahip olduklarını okudum. Daha önce zayıf teknik servise sahip işletmelerden çok çektiğim ve kısmen dolandırıldığım için korkuyorum. Güvenilir mi?
Şikayetvar kadar boş bir şirket yok şahsen en küçük problemde saçma sapan şikayetler oluyor.
Sorun yaşamayan ise yaşamadım diyemediği için otomatik olarak firmalar güvensiz duruma düşüyor, kulak asılmamalı.
Gamegaraj güvenilir.

Güvenilir olmasına güvenilir, parasını verdiğin ürünün ulasmama problemi olmaz. Ürünler de garantilidir, orada da problem olmaz. Konu garantisini kendi sağladığı laptoplara gelince -eger tam olarak böyleyse- orası ayrı bir konu. Ülkemizde yasaların uygulanmamasi, denetim ve mağduriyet sonrası yaptirimlarin caydırıcı olmamasi sebebiyle hangi ürün ve servis olursa olsun problem yaşanıyor. Yasal yollara başvurmak da pahalı ve zor olduğu için firmalar da çoğu zaman ahlak yoksunu olduğu için tuketicinin hakkını sonuna kadar vermemeye çalışıyorlar ki tahminen yasal yollara başvuran sayısına göre kar/zarar dengesi lehlerine olduğu için oraya kadar götürüyorlar işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı