M Mnb Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #11 GameGaraj'da satılan bilgisayarlar farklı sitelerden daha ucuz o yüzden tedirgin oldum zaten. Tunahan£Wkbukut dedi: Çin'de merdiven altında ürettirip marka logosu basıyorlar hazır sistem ya da ekipman parça vesaire alabilirsin ama GameGaraj marka laptopları alma. Kasada öyle bir ihtimal yok merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
GameGaraj'da satılan bilgisayarlar farklı sitelerden daha ucuz o yüzden tedirgin oldum zaten. Tunahan£Wkbukut dedi: Çin'de merdiven altında ürettirip marka logosu basıyorlar hazır sistem ya da ekipman parça vesaire alabilirsin ama GameGaraj marka laptopları alma. Kasada öyle bir ihtimal yok merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 31 Temmuz 2024 #12 Mnb dedi: GameGaraj'da satılan bilgisayarlar farklı sitelerden daha ucuz o yüzden tedirgin oldum zaten. Genişletmek için tıkla... Bakın yine diyorum kasalı alabilirsiniz kesinlikle sorun yok ekipman vesaire sadece laptoplarından uzak durun.
Mnb dedi: GameGaraj'da satılan bilgisayarlar farklı sitelerden daha ucuz o yüzden tedirgin oldum zaten. Genişletmek için tıkla... Bakın yine diyorum kasalı alabilirsiniz kesinlikle sorun yok ekipman vesaire sadece laptoplarından uzak durun.