GameGaraj güvenli mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar normalde ben GameGaraj'ın;

Slayer R9T-5060 QHD+ 300Hz (ön sipariş+lansmana özel fiyat)

Bilgisayarı almayı düşünüyordum. Fakat ailem ve ben GameGaraj markasını 1 ay önce öğrendik. Güvenilir olup olmadığı hakkına araştırma yaptım fakat birkaç Şikayetvar yorumunu gördüm. Ayrıca ailemde 60.000 TL'yi yeni duydukları satıcıya vermek pek istemiyorlar. Acaba güvenilirliği kesin bilgiler verebilir misiniz? İkna edemezsen 65.000 TL'ye başka alternatif ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli hocam site. Okadar hazır sistem laptop satıyorlar.

İtopya gibi alternatif bir yer, sorun yok.

Şikayetvar'da yorum görmeniz son derece normal, her marka 4/4'lük değil illa şikayet amacıyla kurulmuş sitelerde şikayet olacaktır. Üst seviye Tongfang kasa kullanıyorlar, kasa kalitesi pekte iyi olmasa da soğutması iyi bir cihaz. Marka gayet güvenilir, masaüstü sistem/bileşenlerde ve laptop tarafında kendilerini duyurmuş bir marka. Rahatlıkla alabilirsiniz. Alternatif olarak;

Site etbis'e kayıtlı yani tam güvenilir herhangi bir sorun yaşamazsınız youtubeda sayısız cihaz değerlendirme videoları var

4 yıl önce bilgisayarımı oradan aldım, hala kullanıyorum.
Gayet bilindik ve güvenilir bir site.

Ben gayet memnun kaldım SSD bozuldu 5 gün içinde değişip geri gönderdiler Gaming gen gibi leş bir firma değil.

Bütçeniz 2 bin artarsa bu daha iyi olur. Gamze garaj güvenilirdir alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…