Emin67 Centipat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeaPad Gaming3 Ryzen 7 7735hs Rtx 4050 6gb DDR5 16 Gb ram Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2023 #1 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistemi güzel ama akllımda şüphe var bu kadar iyi bir donanım ve bayağı ucuz geldi bana.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistemi güzel ama akllımda şüphe var bu kadar iyi bir donanım ve bayağı ucuz geldi bana.
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 29 Temmuz 2023 #2 Emin67 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistemi güzel ama akllımda şüphe var bu kadar iyi bir donanım ve bayağı ucuz geldi bana. Genişletmek için tıkla... ENIS-SALLOW/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Windows 11 Home Sl/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM biraz daha çıkarsanız bunu öneririm.
Emin67 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistemi güzel ama akllımda şüphe var bu kadar iyi bir donanım ve bayağı ucuz geldi bana. Genişletmek için tıkla... ENIS-SALLOW/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Windows 11 Home Sl/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM biraz daha çıkarsanız bunu öneririm.
kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 29 Temmuz 2023 #3 Emin67 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistemi güzel ama akllımda şüphe var bu kadar iyi bir donanım ve bayağı ucuz geldi bana. Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum şuan hocam özelleştirme yaparak aldım 1 hafta önce valorantta 400 altına geçmiyor Vento VG15FE kasa B550M a RAM 3600MHz ekran kartı Palit OC versiyon yaparak aldım.
Emin67 dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu sistemi güzel ama akllımda şüphe var bu kadar iyi bir donanım ve bayağı ucuz geldi bana. Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum şuan hocam özelleştirme yaparak aldım 1 hafta önce valorantta 400 altına geçmiyor Vento VG15FE kasa B550M a RAM 3600MHz ekran kartı Palit OC versiyon yaparak aldım.