GameGaraj Honor 7A RTX 4070 Ti Super sistem almak mantıklı mı?

Merhaba sistem hakkında yorumlarınızı belirtebilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum.

Şu an çok iyi performans veriyor, iyi ki almışım diyebilirim, 2 k monitör ile beraber kullanıyorum tam bir canavar sistem, game garajı'da tebrik etmek lazım acayip hızlı gönderim yaptılar.

Şu an çok iyi performans veriyor, iyi ki almışım diyebilirim, 2 k monitör ile beraber kullanıyorum tam bir canavar sistem, game garajı'da tebrik etmek lazım acayip hızlı gönderim yaptılar.
Soğtucu olarak 120mm AIGO mu aldınız acaba? Değiştirsem mi yoksa yeterli olur mu merak içerisindeyim. Bu süreçte hiç işlemci sıcaklığını gözlemleme fırsatınız oldu mu?

Soğtucu olarak 120mm aıgo mu aldınız acaba? Değiştirsem mi yoksa yeterli olur mu merak içerisindeyim. Bu süreçte hiç işlemci sıcaklığını gözlemleme fırsatınız oldu mu?

Soğutucuyu Thermalright frozen Warframe 240 mm değiştirdim, çok uyumlu oldu. MSI RGB kontrol özelliği ile uyumlu çalışıyor.

Soğutucuyu Thermalright frozen Warframe 240 mm değiştirdim, çok uyumlu oldu. MSI RGB kontrol özelliği ile uyumlu çalışıyor.
Hocam merhaba. Sistemde yaptığınız değişiklikleri yazabilir misiniz?
88.500 TL'ye bu şekilde almayı düşünüyorum. Ama RAM ve soğutucuda karar veremedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250202_200013_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250202_200013_Samsung Internet.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı