GameGaraj hunter5a-INNO3D 4060 Ti sistem alınır mı?

kazimtalha16

Decapat
Daha fazla  
Hocam iyi günler, ben bir sistem toplayacağım. Bütçem sadece kasa için 24-25k civarı. GameGaraj'dan böyle bir sistem buldum sizce nasıl? Sadece RAM 2x8'e özelleştirdim.

Screenshot_2024-11-21-01-06-30-361_com.opera.gx~2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi günler, ben bir sistem toplayacağım. Bütçem sadece kasa için 24-25k civarı. GameGaraj'dan böyle bir sistem buldum sizce nasıl? Sadece RAM 2x8'e özelleştirdim.

Eki Görüntüle 2356624
Merhaba tercihimi bu sistemden kullanırdım yerinizde olsam.

Eki Görüntüle 2356624
Sistem gayet güzel. Tek sorun işlemci 5600 biraz ısınıyor. Ek olarak kule tipi soğutucu alabilirsin.

Sistem gayet güzel. Tek sorun işlemci 5600 biraz ısınıyor. Ek olarak kule tipi soğutucu alabilirsin.
hocam ucuz ve işimi görecek bi tane önerir misiniz?

Merhaba tercihimi bu sistemden kullanırdım yerinizde olsam.
hocam ekran kartını nvidia düşünüyorum sağolun düşünceniz için.

Kısa vadede sorun sayılabilecek bir şey değil. Özellikle kış gelmişken stok soğutucu yeterli olur.

Hocam ucuz ve işimi görecek bir tane önerir misiniz?

Bu bile yeterli oluyor.

Haklısınız ama ağır oyunlarda stok soğutucuyu fazla dinleyeceğini sanmıyorum. Ayrıca linkteki soğutucu güzel öneri. Bu kalitede bundan ucuz zor bulunur.

Biostar anakart almanı tavsiye etmem. Zamanında bende işimi görür diye almıştım evet işimi de gördü ama overclokck undervolt falan yaparken zorluyor. Bilindik bir anakart almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı