GameGaraj iade hakkında nasıldır?

Emre Kolay

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar GameGaraj'dan monitör aldım ancak TN panel olduğu için beğenmedim, iade edeceğim. Monitörün kutusuna kadar her şeyi duruyor. Sadece kutunun üstünde bantları sökerken oluşan ufak sıyrıklar mevcut. Sırf bu gibi ufak bir nedenden dolayı iade reddedilir mi? Sizce GameGaraj iade konusunda olumlu mudur?

Kullanıcı dostu bir firma, zorluk çıkartacaklarını düşünmüyorum.

Ürünü alırken TN panel olduğu yazmıyor muydu? İade sebebine böyle yazarsanız sıkıntı çıkar belki . Emin değilim ama. Sonuçta internette yüzlerce video var panelleri karşılaştıran.

Ürünü alırken TN panel olduğu yazmıyor muydu? İade sebebine böyle yazarsanız sıkıntı çıkar belki . Emin değilim ama. Sonuçta internette yüzlerce video var panelleri karşılaştıran.
TN panel yazıyordu ancak memnun kalmadım. İstediğim performansı alamadım monitörden. Bu gibi bir sebep yüzünden sorun çıkar mı acaba? Sonuçta monitörü görüp test etme şansım yok. İnternetten ne kadar aratsanda kendi gözün ile görmenle bir değil.

Acaba iade ederken nota ne yazmalıyım? TN panel olmasından dolayı memnun kalmadım, istediğim performansı alamadım desem sıkıntı yaratır mı?

İstediğim performansı alamadım veya beklediğim gibi değildi tarzı bir şey yazabilirsiniz. TN panel gözümü rahatsız etti bile yazabilirsiniz isterseniz . Sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…