B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 2 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar GameGaraj'dan iade yapacağım da hiçbir şey anlamadım. Önceden de ürün almıstım ama hiç iade etmemistim. Canlı destege yazdım yine anlamadım. Tam olarak nasıl iade edeceğim?
Arkadaşlar GameGaraj'dan iade yapacağım da hiçbir şey anlamadım. Önceden de ürün almıstım ama hiç iade etmemistim. Canlı destege yazdım yine anlamadım. Tam olarak nasıl iade edeceğim?
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 2 Ocak 2023 #2 Madde 4'ü oku. SatisSozlesmesi www.gamegaraj.com
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 2 Ocak 2023 #3 Teknik Servis - Game Garaj Ürün teknik servis incelemelerinde kullanıcı hatası ya da garanti dışı görülmesi durumunda öncelikle ürününüze Expertiz işlemi uygulanır www.gamegaraj.com
Teknik Servis - Game Garaj Ürün teknik servis incelemelerinde kullanıcı hatası ya da garanti dışı görülmesi durumunda öncelikle ürününüze Expertiz işlemi uygulanır www.gamegaraj.com