GameGaraj iade ürünü göndermiş olabilir mi?

Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
Arkadaşlar Trendyol üzerinden garaj Online satıcısından Ryzen 3 2200G işlemci aldım. Kargo az önce elime ulaştı. Paket bas bas GameGaraj'ım diye bağırıyordu. Faturada GameGaraj adınaydı sonra fark ettim. Garaj Online GameGaraj'ın Trendyol üzerinden satış yaptığı isimmiş. Neyse işlemci kutusunun üstünde boydan boya çizik vardı ve bazı yerlerinin boyaları az da olsa aşınmıştı ama ürün açılmamıştı. Depo da olmuştur dedim geçtim. İşlemciyi çıkarttım baktım iyiydi. Fana da bakayım dedim. Ama termal macunun üstünde jelatini yok. Dokunmaya tereddüt ettim. Çok az bastırmadan elimi yıkayıp kuruladım ve dokundum. Düşündüğüm gibi jelatin yoktu. Sizce GameGaraj kullanılmış ürünmü gönderdi?

Hocam zaten fan plastik kutunun içinde geliyor. Macunun üstünde jelatin bulunmaz.

Hocam kurulum videolarına baktığım ve açılan konularada baktım termal macunda jelatin vardı. Geçenlerde bir üye o jelatini sökmeyi unuttuğunu fark etmiş demontaj yaparken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…