GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
www.gamegaraj.com
Yukarıdaki hazır sistemi görseldeki özelleştirmelerle almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha iyi özelleştirmeler yapılabilir mi, yetersiz veya uyumsuz bileşen parça var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. (bütçe: 70.000)
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
www.gamegaraj.com
Yukarıdaki hazır sistemi görseldeki özelleştirmelerle almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Daha iyi özelleştirmeler yapılabilir mi, yetersiz veya uyumsuz bileşen parça var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. (bütçe: 70.000)
Hocam onun için diğer parçalardan kısmam gerekir. 70.000'in üstüne çıkamam maalesef monitöre para kalmıyor yoksa. Bir de asus ve palit arasındaki 7000 Tl fark neden kaynaklanıyor bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Hocam onun için diğer parçalardan kısmam gerekir. 70.000'in üstüne çıkamam maalesef monitöre para kalmıyor yoksa. Bir de ASUS ve Palit arasındaki 7000 TL fark neden kaynaklanıyor bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Hocam RAM'leri 32ye çıkarınca bütçeyi aşıyorum.
Soğutucu da yok sanırım onu da ayrı almaya kalkarsam iyice aşar.
İleriye dönük uzun vadeli bir sistem almak istiyorum. Çok anlamadığım için sürekli bileşen yükseltmeyle uğraşmak istemiyorum. 16 GB ramin birkaç yıl içinde yetersiz kalacağını söylüyor herkes.