kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 20 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar GameGaraj'dan sistem aldım. Kargoda taşırken herhalde bir yere takılmış ve soyulmuş. Kutuyu daha hiç açmadım ama ne yapmalıyım sormak istedim. Dosya Ekleri IMG-20230720-WA0000.jpg 71,8 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar GameGaraj'dan sistem aldım. Kargoda taşırken herhalde bir yere takılmış ve soyulmuş. Kutuyu daha hiç açmadım ama ne yapmalıyım sormak istedim.
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #11 kingslayer14 dedi: Eve geldiğimde gösteririm hocam. Hocam eve geldim şu an kutuda bahsettiğim gibi kenarları falan dümdüz hiçbir yamuk yok sadece o dediğim gibi yırtıklar var. Hocam sadece yırtık var başka hiçbir şeyi yok dümdüz kutu yamuldu falan yok ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bu stresle yaşanmaz kardeşim sen en iyisi iade et. Bu saate kadar açmadıysan zaten çokta heyecanla beklediğin bir şey değil demek ki. Artı 0 Eksi
kingslayer14 dedi: Eve geldiğimde gösteririm hocam. Hocam eve geldim şu an kutuda bahsettiğim gibi kenarları falan dümdüz hiçbir yamuk yok sadece o dediğim gibi yırtıklar var. Hocam sadece yırtık var başka hiçbir şeyi yok dümdüz kutu yamuldu falan yok ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Bu stresle yaşanmaz kardeşim sen en iyisi iade et. Bu saate kadar açmadıysan zaten çokta heyecanla beklediğin bir şey değil demek ki.
KS KS kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 20 Temmuz 2023 #12 Scavenger dedi: Bu stresle yaşanmaz kardeşim sen en iyisi iade et. Bu saate kadar açmadıysan zaten çok da heyecanla beklediğin bir şey değil demek ki. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam fakat BIOS'a girdi F10 basıyorum yine giriyor ne yapacağım acaba. Artı 0 Eksi
Scavenger dedi: Bu stresle yaşanmaz kardeşim sen en iyisi iade et. Bu saate kadar açmadıysan zaten çok da heyecanla beklediğin bir şey değil demek ki. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam fakat BIOS'a girdi F10 basıyorum yine giriyor ne yapacağım acaba.
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #13 kingslayer14 dedi: Açtım hocam fakat BIOS'a girdi F10 basıyorum yine giriyor ne yapacağım acaba. Genişletmek için tıkla... Freedos aldıysan windows kuracaksın, freedos değilse bir şey yapmana gerek yok sadece güç düğmesine bas açılır zaten. Artı 0 Eksi
kingslayer14 dedi: Açtım hocam fakat BIOS'a girdi F10 basıyorum yine giriyor ne yapacağım acaba. Genişletmek için tıkla... Freedos aldıysan windows kuracaksın, freedos değilse bir şey yapmana gerek yok sadece güç düğmesine bas açılır zaten.
KS KS kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 20 Temmuz 2023 #14 Scavenger dedi: FreeDOS aldıysan Windows kuracaksın, FreeDOS değilse bir şey yapmana gerek yok sadece güç düğmesine bas açılır zaten. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam arkadaşın USBsinde Windows 10 varmış onu kurdum. Artı 0 Eksi
Scavenger dedi: FreeDOS aldıysan Windows kuracaksın, FreeDOS değilse bir şey yapmana gerek yok sadece güç düğmesine bas açılır zaten. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam arkadaşın USBsinde Windows 10 varmış onu kurdum.