GameGaraj laptop alınır mı?

GameGaraj yıllardır MSI'ın kasalarını kullanıyor. Excalibur öneriyorken bunu demeniz biraz garip olmuş.

Fiyatı gereksiz pahalı.
Ben yüksek bütçelere Excalibur önermiyordum eskiden de, şimdi de kökten önermiyorum. İstediği kasayı kullansın ben Türk markası önermem.

Anladığım kadarıyla ASUS'un ürünleri çoğunlukla beğeniliyor. ASUS'un modellerini araştırayım en iyisi.

Anladığım kadarıyla ASUS'un ürünleri çoğunlukla beğeniliyor. ASUS'un modellerini araştırayım en iyisi.
O markanın da saçma F/P olmayan modelleri var, bütçeni belirt sana atılan modelleri incele. Markayı inceleme

ROG Strix'ler iyi ama donanımı fiyatına göre rezil seviyede. 21K'e zamanında 1650 sattıklarını bile hatırlıyorum.

ROG Strix'ler iyi ama donanımı fiyatına göre rezil seviyede. 21K'e zamanında 1650 sattıklarını bile hatırlıyorum.
Amaç,Rog ürünleride, lüks olmak,daha iyi olmak fiyat o kadar da önemli değil amaçları farklı.
Yine de biraz fazla fiyatlandırmaları var orası bir gerçek.

Ben slayer 7 xl 3060 modelini kullanıyorum. Kasa olarak MSI GF76 Katana kasası. Herhangi bir sıkıntısını görmedim. Sadece hafif bir bobin sesi var. Eksi olarak verebileceğim Gamegarajin yazılım desteği. Bu sorunu da MSI biosu atarak çözdüm. Çünkü manuel olarak ısıya göre fan ayarı vs. yapamıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…