Gamegaraj Leo-5T10 sistem alınır mı?

Ülkemizde de 3050'ler 6500 civarında sayılıyor, tabii marka ve modeline göre fiyatı değişir. Hangi markanın ve modelinin 3050 kartı 6400 TL ?
Yurtdışında MSI ventus ve Evga xc gaming modeli var bizim ülkede sadece Palit modelini bulabilirdim şu anda.

Dosya Ekleri

• IMG_20220419_165723.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 26
6900TL MSI Gaming X modeli. Bu arada siteden para birimini türk lirasina çevirebilirsiniz.
380 dolar 5500 TL civarına geliyordu, ben de yukarıda öyle yazdım. Gaming X modelini alabiliyorsanız almanızı öneririm.

380 dolar 5500 TL civarına geliyordu, ben de yukarıda öyle yazdım. Gaming X modelini alabiliyorsanız almanızı öneririm.
Tamam teşekkür ederim. 500TL fazla verip Gaming X modelini alabilirim.

Bence yapılacak en mantıklı hareket RTX 3050 almak olur. İşlemci garanti besler. Sistemden 1 parça çıkarıp takmak işini çözer hem de 2.5 3 bin TL'ye. Tabii Intel sisteme geçmek için değişiyorsan bilemem.

Dostum imzandaki sistem dediğim için uyarı aldım, neyse tamam. Yanıta attığın sistemden geçmeye değmez, sadece ekran kartını güncelleyip, alacağın sistemden daha fazla performans elde edebilirsin.

Dostum imzandaki sistem dediğim için uyarı aldım, neyse tamam. Yanıta attığın sistemden geçmeye değmez, sadece ekran kartını güncelleyip, alacağın sistemden daha fazla performans elde edebilirsin.
Hocam bende size evet dediğim için ceza almıştım. Neyse en azından ikimizde bir kuralı daha öğrenmiş olduk. Bende ekran kartı güncelleme kararı aldım. Artık tek eksiğim düzgün bir anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…