GameGaraj markası nasıldır?

Wisty

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda GameGaraj Slayer R9T-5070 almayı düşünüyorum daha önce hiç laptop kullanma deneyimim olmadı GameGaraj nasıl bir marka? Hiç laptopunu kullandınız mı yakınınızdan biri kullandı mı servis süreci nasıl ilerliyor? Bu ya da başka bir modelinde kronik bir sorun var mı?

Pek çok büyük markanın yetkili satıcısı, marka güvenilir. Ürüne gelirsek Tongfang X6 serisine ait bir kasa kullanıyor, anakartı ve ekran kartı sıcak çalışan bir kasa. Performans olarak rakibi yok diyebiliriz o bütçede. Sadece 1 tane teknik servisleri var, ulaşım konusunda biraz sıkıntı yaratabilir. Şahsen ben diğer markaların giriş/orta seviye 5060/5070'li cihazlarını beklerim.

Alma kanka alma.

Dosya Ekleri

• IMG-20250713-WA0001.jpg
    IMG-20250713-WA0001.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 267
Pek çok büyük markanın yetkili satıcısı, marka güvenilir. Ürüne gelirsek Tongfang X6 serisine ait bir kasa kullanıyor, anakartı ve ekran kartı sıcak çalışan bir kasa. Performans olarak rakibi yok diyebiliriz o bütçede. Sadece 1 tane teknik servisleri var, ulaşım konusunda biraz sıkıntı yaratabilir. Şahsen ben diğer markaların giriş/orta seviye 5060/5070'li cihazlarını beklerim.

Şu an piyasada olanlarının fiyatı bana biraz fazla geliyor 1-2 ay içerisinde 60-70 bin bandına inecek olursa diğer markalarınki o zaman tekrar bakarım teşekkür ederim.

@Artoria Pendragon @Astiva Bu sıcaklıklar normal mi? Tarafsız yorum yapacağınıza inaniyorum.

Görsele baktığım zaman CPU için fena değil fakat GPU tarafı için sınır hala 87 diye biliyorum. Değişmediyse eğer yeni bir cihaz için 85 derece GPU sıcaklığı yüksek ve limite yakın. 87 derece olunca laptop kendisini fena derece throttle yapıp 87 derece üstüne çıkmamaya çalışır.

@Artoria Pendragon @Astiva Bu sıcaklıklar normal mi? Tarafsız yorum yapacağınıza inaniyorum.

Test ortamındaki koşulları da düşünmek gerek. Videoyu yeni çekmiş, yani yaz ayı sıcaklığında, altı kapalı şekilde çalışıyor cihaz bu testi yaparken. Bu durumda zorlanması normal. GPU için kötü olsa da daha iyi durumla düşeceğini düşünüyorum, fiyatı göz önüne alındığında tercih edilmeyecek hale getirmiyor.

Görsele baktığım zaman CPU için fena değil fakat GPU tarafı için sınır hala 87 diye biliyorum. Değişmediyse eğer yeni bir cihaz için 85 derece GPU sıcaklığı yüksek ve limite yakın. 87 derece olunca laptop kendisini fena derece throttle yapıp 87 derece üstüne çıkmamaya çalışır.

GPU tarafindaki sinir 85 derece değil mi? Bir de hocam anakarti 95 dereceye kadar cikiyor arkadasimda ne olacak bu iş. GPU PTM ile geliyor bence hiç normal değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG-20250714-WA0000.jpg
    IMG-20250714-WA0000.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 237

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı