GameGaraj mı Gaming.gen mi?

Xxxtentacion1667

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetten bilgisayar alacağım. Masaüstü aldıktan sonra en iyi teknik destek burada diye duydum. Hangisi daha iyi sizce?

Arkadaşlar internetten bilgisayar alacağım. Masaüstü aldıktan sonra en iyi teknik destek burada diye duydum. Hangisi daha iyi sizce?
Gaming Gen TR'nin satış sonrası desteği pek de iyi değil hocam maalesef. GameGaraj'ı bilmiyorum. Yine de bunlara karşın ben olsam Gaming Gen'i tercih ederdim. Çevremde buradan sistem alıp da sorun yaşayan duymadım.

GameGaraj'dan sistemi aldım 2 hafta oldu şu anlık memnunum güzel paketlenmişti 2 günde geldi.

Butcenize gore alacaginiz en iyi sistem hangisindeyse oradan alin. Gaming gen TR'den aldim ama biraz fazla sikayeti var, goruyorum. GameGaraj ise sanki daha guvenilir geliyor, adamlarin kendi PSU'su ve bir baska sitesi daha falan var etiket yapistirildigini biliyorum ama bu tarz seylerden dolayi daha guvenilir geliyor GameGaraj'dan bir şey almadim.

Ben de ikisi arasından seçim yapacaktım ve Game Garaj'ı seçtim. Gaming gen hakkında çok şikayet okudum.

Ben şuanki bilgisayarımı Game Garaj'dan aldım. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Bir sorum olduğunda gidip soruyorum hemen cevaplıyorlar. Sık problemlere özel videolar hazırlamışlar. Ama teknik destek konusunu bence hiçbiri tam olarak veremez.

İkisi de güvenilir siteler. Almak istediğiniz şey nerede ucuzsa oradan alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…