hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 27 Eylül 2020 #21 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bana da forumda biri söylemişti. Siz neye dayanarak söylüyorsunuz peki? Ben de merak ediyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... hadwiger dedi: Arkdaş hangi sistemi almak istiyor bilmiyorum ama, bazı sistemleri gerçekten f/p. Güç kaynağı ile ilgili attığım maile bu cevabı vermişerdi. Eki Görüntüle 682901 Genişletmek için tıkla...
GerginGörünüşlüAdam dedi: Bana da forumda biri söylemişti. Siz neye dayanarak söylüyorsunuz peki? Ben de merak ediyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... hadwiger dedi: Arkdaş hangi sistemi almak istiyor bilmiyorum ama, bazı sistemleri gerçekten f/p. Güç kaynağı ile ilgili attığım maile bu cevabı vermişerdi. Eki Görüntüle 682901 Genişletmek için tıkla...
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #22 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bana da forumda biri söylemişti. Siz neye dayanarak söylüyorsunuz peki? Ben de merak ediyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Buyrun ; Artyom11 dedi: Bugün müşteri hizmetlere sordum. Aigo marka GP550 modeli kullanılıyormuş. 80+ bronze sertifika bulunduruyormuş. Genişletmek için tıkla...
GerginGörünüşlüAdam dedi: Bana da forumda biri söylemişti. Siz neye dayanarak söylüyorsunuz peki? Ben de merak ediyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Buyrun ; Artyom11 dedi: Bugün müşteri hizmetlere sordum. Aigo marka GP550 modeli kullanılıyormuş. 80+ bronze sertifika bulunduruyormuş. Genişletmek için tıkla...