E Effcy Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 GameGaraj'dan bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba kargolama vesaire hakkında bilgiler verir misiniz?
GameGaraj'dan bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba kargolama vesaire hakkında bilgiler verir misiniz?
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Güzel.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #3 Kaliteli bir marka. Başındakiler uzun süredir piyasada olan kişiler. Şu ana kadar sıkıntı yaşayan çok az kişiye rast geldim.
Kaliteli bir marka. Başındakiler uzun süredir piyasada olan kişiler. Şu ana kadar sıkıntı yaşayan çok az kişiye rast geldim.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 1 Temmuz 2021 #4 PSU almayın yeter.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #5 Ctvxn dedi: PSU almayın yeter. Genişletmek için tıkla... PSU kasa ile birlikte geliyor. Nasıl almayacağız
Ctvxn dedi: PSU almayın yeter. Genişletmek için tıkla... PSU kasa ile birlikte geliyor. Nasıl almayacağız
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 1 Temmuz 2021 #6 astegon dedi: PSU kasa ile birlikte geliyor. Nasıl almayacağız Genişletmek için tıkla... Başka bir PSU alabilirsiniz Ya da direkt sistemi başka yerden alabilirsiniz
astegon dedi: PSU kasa ile birlikte geliyor. Nasıl almayacağız Genişletmek için tıkla... Başka bir PSU alabilirsiniz Ya da direkt sistemi başka yerden alabilirsiniz
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 1 Temmuz 2021 #7 Effcy dedi: GameGaraj'dan bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba kargolama vesaire hakkında bilgiler verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden GameGaraj satıcısından Razer marka mouse aldım. Kargolama süreci gayet iyiydi. Sorunsuz elime ulaştı.
Effcy dedi: GameGaraj'dan bilgisayar almayı düşünüyorum. Acaba kargolama vesaire hakkında bilgiler verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden GameGaraj satıcısından Razer marka mouse aldım. Kargolama süreci gayet iyiydi. Sorunsuz elime ulaştı.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Temmuz 2021 #8 İnternetten ödeme yapıp ekran kartımı mağazasında elden teslim almıştım. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım, güvenilir.
İnternetten ödeme yapıp ekran kartımı mağazasında elden teslim almıştım. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım, güvenilir.
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #9 Ctvxn dedi: Başka bir PSU alabilirsiniz Ya da direkt sistemi başka yerden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'ın hazır sistemlerinde kullandığı PSU öyle çok kötü bir PSU değil. Orta halli iş gören bir cihaz. Çok kötülemenin bir anlamı yok bence...
Ctvxn dedi: Başka bir PSU alabilirsiniz Ya da direkt sistemi başka yerden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'ın hazır sistemlerinde kullandığı PSU öyle çok kötü bir PSU değil. Orta halli iş gören bir cihaz. Çok kötülemenin bir anlamı yok bence...
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 1 Temmuz 2021 #10 astegon dedi: Gamegaraj'ın hazır sistemlerinde kullandığı PSU öyle çok kötü bir PSU değil. Orta halli iş gören bir cihaz. Çok kötülemenin bir anlamı yok bence... Genişletmek için tıkla... Ben baştan önerimi veriyorum, sonradan yok sistem şöyle oldu yok böyle oldu demesin diye, ha derse de bunu alacağım, alan ben değilim kendi sorunu isteyen istediği şeyi alabilir, benim önerim budur.
astegon dedi: Gamegaraj'ın hazır sistemlerinde kullandığı PSU öyle çok kötü bir PSU değil. Orta halli iş gören bir cihaz. Çok kötülemenin bir anlamı yok bence... Genişletmek için tıkla... Ben baştan önerimi veriyorum, sonradan yok sistem şöyle oldu yok böyle oldu demesin diye, ha derse de bunu alacağım, alan ben değilim kendi sorunu isteyen istediği şeyi alabilir, benim önerim budur.