G Gaugon Decapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 4 1 Temmuz 2020 #1 GameGaraj sitesinde Papara ve ininal gibi kartlar geçerli midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2020
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 1 Temmuz 2020 #2 Evet geçerli. Herhangi bir banka kartından farkı yok.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.427 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 1 Temmuz 2020 #3 Gaugon dedi: GameGaraj sitesinde Papara ve ininal gibi kartlar geçerli midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geçerlidir tahminince.
Gaugon dedi: GameGaraj sitesinde Papara ve ininal gibi kartlar geçerli midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geçerlidir tahminince.
G Gaugon Decapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 4 1 Temmuz 2020 #4 The Destroyer dedi: Geçerlidir tahminince. Genişletmek için tıkla... Destekten yazdığımda daha önce hiç paparayla alınmadığını ama denemem gerektiğini söyledi boşu boşuna karta +5K da yüklemek istemiyorum o yüzden sormuştum
The Destroyer dedi: Geçerlidir tahminince. Genişletmek için tıkla... Destekten yazdığımda daha önce hiç paparayla alınmadığını ama denemem gerektiğini söyledi boşu boşuna karta +5K da yüklemek istemiyorum o yüzden sormuştum