Sistem kötü değil ama mesela oyun testine baktığımda benim sistemim bundan daha düşük ama oyun testinde mesela Pubg'de 1080p ultra 125fps az geldi bana ben aynı değeri 2K'da kendi sistemimle alıyorum belkide darboğazdan dolayı ama bilmiyorum değişik geldi.
Gigabyte X570 GAMING X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz AM4 32 MB Cache 65 W işlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
MSI GeForce RTX 2080 Super Ventus XS OC 8GB 256Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kapasite : 512 GB Bağlantı Tipi : M.2 Sata Okuma Hızı : 3.500 Mb Yazma Hızı : 2300 MB/sn Garanti Süresi : 24 AY Durum : Sıfır Garanti Geçerlilik Yeri : Türkiye Garanti : Var Bellek...
www.teknobiyotik.com
11.520TL yapıyor.Sadece oyun oynayacaksanız i7 9700k ile sistemde önerebilirim.Amd öneririm işlemcide isterseniz işlemciyi R9 3900x yapabilirsiniz.Tam sınır bütçenizi söylerseniz ona göre daha yüksek sistem de önerebilirim.