GameGaraj Pollux 3T-10 alınır mı?

İşlemci: i3 10100F.
Anakart: ASUS Prime H410M-F.
Ekran kartı: Palit GTX 1660 Ti Dual.
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz CL15.
SSD: Netac N535S 240GB SSD.
PSU ve kasa: Kendilerine ait 650W 80+ bronz PSU.

Bütçem 5000 TL hocam RAM ve SSD'yi sonradan yükseltmeyi düşünüyorum. 5000TL'ye 1660 Ti buldum çok garip geldi sorayım dedim buraya güven problemim oldu açıkçası ucuz diye.

GameGaraj güvenilirdir hocam sıkıntı yapmayın. Fakat sonradan SSD ve RAM güncellemesini mutlaka yapın bence.

GameGaraj güvenilirdir hocam sıkıntı yapmayın. Fakat sonradan SSD ve RAM güncellemesini mutlaka yapın bence.

Anladım hocam. Aklımdaki soru birkaç yerde duyduğumu söylüyorum. PSU'larına bomba diyorlar, parçalı yakar patlayabilir güvenilmez Çin malı falan diyorlar, korkuttu yani sonuçta içinde 3K'lık ekran kartı var her şeyden önce.

İşlemci: i3 10100F.
Anakart: ASUS Prime H410M-F.
Ekran kartı: Palit GTX 1660 Ti Dual.
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz CL15.
SSD: Netac N535S 240GB SSD.
PSU ve kasa: Kendilerine ait 650W 80+ bronz PSU.

Bütçem 5000 TL hocam. RAM ve SSD'yi sonradan yükseltmeyi düşünüyorum. 5000TL'ye 1660 Ti buldum çok garip geldi sorayım dedim buraya, güven problemim oldu açıkçası ucuz diye.

Hocam güvenilir bir marka diye biliyorum ayrıca yerli bir marka olması gerekiyor.

İşlemci: i3 10100F
Anakart: ASUS Prime H410M-F
Ekran kartı: Palit GTX 1660 Ti Dual
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz CL15
SSD: Netac N535S 240GB SSD
PSU ve kasa: Kendilerine ait 650W 80+ bronz PSU

Bütçem 5000 TL hocam. RAM ve SSD'yi sonradan yükseltmeyi düşünüyorum. 5000TL'ye 1660 Ti buldum çok garip geldi sorayım dedim buraya, güven problemim oldu açıkçası ucuz diye.
4300 e 4 GB 5500 XT yaparak alın.

Arkadaşlar, aşağıda belirttiğim sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatı aşırı uygun geldi. Birkaç özelleştirme yaptım.(Ekran kartı: Palit 1660 Ti Dual - anakart: ASUS h410.) ona göre yorum yapalım lütfen. Benim size sorum şu: Bu dönemde bilgisayar alınmaz normalde ama görünen o ki fiyatlar düşecek değil ve ben de bekleyemeyeceğim. Bu siteyi duydum ve gördüm, bu sistem almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Siz olsanız ne yapardınız?

Not: Lütfen kendinize alıyormuş gibi dürüst yorum yapın, rica ediyorum.

RAM'i 2x8 yaparsanız alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı