KKartaLL Femtopat Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:30 #11 Eneswqe dedi: hocam memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum ama fiyatı bir daha güncellendi 45k oldu 45kya daha iyi sistem bulunabilir belki emin değilim.
Eneswqe dedi: hocam memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum ama fiyatı bir daha güncellendi 45k oldu 45kya daha iyi sistem bulunabilir belki emin değilim.
Eneswqe Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:31 #12 KKartaLL dedi: Gayet memnunum ama fiyatı bir daha güncellendi 45k oldu 45kya daha iyi sistem bulunabilir belki emin değilim. Genişletmek için tıkla... Peşin fiyatına taksitle bulunmaz hocam muhakkak bende almayı düşünüyorum ileride ekran kartı yükselticem.
KKartaLL dedi: Gayet memnunum ama fiyatı bir daha güncellendi 45k oldu 45kya daha iyi sistem bulunabilir belki emin değilim. Genişletmek için tıkla... Peşin fiyatına taksitle bulunmaz hocam muhakkak bende almayı düşünüyorum ileride ekran kartı yükselticem.
KKartaLL Femtopat Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:34 #13 Eneswqe dedi: Peşin fiyatına taksitle bulunmaz hocam muhakkak bende almayı düşünüyorum ileride ekran kartı yükselteceğim. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Eneswqe dedi: Peşin fiyatına taksitle bulunmaz hocam muhakkak bende almayı düşünüyorum ileride ekran kartı yükselteceğim. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Eneswqe Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #14 KKartaLL dedi: Şimdiden hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oynadğınız oyunlardaki FPS değerlerini yazar mısınız?
KKartaLL dedi: Şimdiden hayırlı olsun o zaman. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam oynadğınız oyunlardaki FPS değerlerini yazar mısınız?
KKartaLL Femtopat Katılım 12 Kasım 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:41 #15 Eneswqe dedi: Sağ olun hocam oynadğınız oyunlardaki FPS değerlerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant'ta +500 alıyorum oyun içinde 450 civarlarında başka oyunları kontrol etmedim RDR2 falan da oynadım grafikler ultradaydı ben bir kasma donma takılma hissetmedim akıcı bir şekilde oynadım çıktım.
Eneswqe dedi: Sağ olun hocam oynadğınız oyunlardaki FPS değerlerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant'ta +500 alıyorum oyun içinde 450 civarlarında başka oyunları kontrol etmedim RDR2 falan da oynadım grafikler ultradaydı ben bir kasma donma takılma hissetmedim akıcı bir şekilde oynadım çıktım.