Dostlar merhaba, an itibarıyla Ubisoft Store'da indirim var. Kodum ile birlikte oyun 179 TL'ye geliyor almayı düşünüyorum. Ancak benimle aynı sisteme sahip 2 arkadaşta oyun birkaç defa kapanmış. Forum üyeleri PSU'dan kaynaklı olabilir demiş. Oynayacağım ilk ağır oyun olmayacak eğer alırsam. Red Dead Redemption 2'yi sorunsuz oynadım bu sistemle. Acaba bu oyunda çıkarır mı? Aynı sisteme sahip arkadaşlar da cevap yazarsa gerçekten çok iyi olur.
Sistemim
Işlemci: Intel Core i3 10100F
Ekran Kartı: GTX 1650 Super
RAM: Crucial Ballistic 2x8 3000 MHz
Anakart: BIOSTAR H410 MH
Bu sorun yüzünden oyuna bir aralar küsen birisi olarak söylüyorum ki sorun PSU kaynaklı bir sorun değil. Oyunun crash verme sorunları var. Eğer oyunun sistemi yeniden başlatır ise bir kere daha dene ve uzunca bir süre oyna veya açık kalsın, eğer sistem kapanmaz ise muhtemelen uzunca bir süre aynı şeyi yapmayacaktır. Eğer yaparsa (ben böyle çözdüm) New Game ile tekrar başladığımda sorun artık kalmadı. (Sadece 19. saatimde oldu, sonra sadece OYUN crash vermeye devam etti. Ama artık sistemi yeniden başlatmamakta. Bunun sebebi yeni GeForce sürücüsü de olabilir.)
Yanii bence bu fiyata al derim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.