S samett772 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 92 1 Ekim 2020 #1 GameGaraj'dan bir PC almayı planlıyorum. Ama Power Supply'ı GameGaraj markasına ait. Bir tık güvenemedim. Sizce alınır mı bir sorun çıkar mı?
GameGaraj'dan bir PC almayı planlıyorum. Ama Power Supply'ı GameGaraj markasına ait. Bir tık güvenemedim. Sizce alınır mı bir sorun çıkar mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Ekim 2020 #2 samett772 dedi: GameGaraj'dan bir PC almayı planlıyorum. Ama Power Supply'ı GameGaraj markasına ait. Bir tık güvenemedim. Sizce alınır mı bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... GameGaraj PSU'larını Aigo markası üretiyor. Açıkçası pek emin değilim ama henüz sorun yaşayan hiç kimseyi görmedim.
samett772 dedi: GameGaraj'dan bir PC almayı planlıyorum. Ama Power Supply'ı GameGaraj markasına ait. Bir tık güvenemedim. Sizce alınır mı bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... GameGaraj PSU'larını Aigo markası üretiyor. Açıkçası pek emin değilim ama henüz sorun yaşayan hiç kimseyi görmedim.
S samett772 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 92 1 Ekim 2020 #3 hadwiger dedi: GameGaraj PSU'larını aigo markası üretiyor. Açıkçası pek emin değilim ama henüz sorun yaşayan hiç kimseyi görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler : )
hadwiger dedi: GameGaraj PSU'larını aigo markası üretiyor. Açıkçası pek emin değilim ama henüz sorun yaşayan hiç kimseyi görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler : )