Gamegaraj R5 3600 RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Crulj

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. GameGaraj üzerinden görseldeki gibi bir hazır sistem siparişi verdim. Sizce nasıl olmuş? Değişmesi ya da eklenmesi gereken bir şey var ise önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU güven vermedi hocam. Ayrıca Asus Prime serisi anakartlar alınmaz. Aşağıdakinden bakın.

GameGaraj'ın PSU'larıyla ilgili sıkıntı yaşayan görmedim daha. Kendileri AIGO ve FSP markalarından alıp kendi markalarını basıyorlar diye biliyorum.

Ayrıca bütçe belirtirseniz forumdaki bilgili kişiler belki daha iyi bir sistem toplayabilir.

Hocam PSU bana güven vermedi. O PC'de farklı bir PSU seçeneği yoktu yanlış hatırlamıyorsam. GT301 5A | Game Garaj bu linkten gerekli güncellemeleri yaparsanız orada olması gerek.

Hocam açıkçası benim de tek takıldığım nokta PSU idi. Tavsiye için teşekkürler o linke bakacağım. Anakart için yorumunuz nedir? Normalde MSI B450M Mortar Max tercih edecektim fakat stoklarda yoktu.

Hocam açıkçası benim de tek takıldığım nokta PSU idi. Tavsiye için teşekkürler o linke bakacağım. Anakart için yorumunuz nedir? Normalde MSI B450M Mortar Max tercih edecektim fakat stoklarda yoktu.
VRM ve soğutma kötü.
Ayrıca yükseltme yapmayacaksanız B550 gerek yok. B450 iyi olacaktır ama ondan aşağı düşmeyin.
Ya da bütçe belirtin toplayalım.

VRM ve soğutma kötü.
Ayrıca yükseltme yapmayacaksanız B550 gerek yok. B450 iyi olacaktır ama ondan aşağı düşmeyin.
Ya da bütçe belirtin toplayalım.

Açıkçası toplama işlerinden pek anlamadığım için hazır sistem tercih ettim. Birkaç kişiye danıştım ve F/P olarak bu hazır sistemi önerdiler. Dediğiniz gibi normalde B450 tercih edecektim fakat sadece B550 anakartlar vardı. Normalde sistemin baz hali böyle, eklemeleri kendimce yapmaya çalıştım. Deluxe 5A-RTX3060 | Game Garaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…