Herkese merhabalar. GameGaraj üzerinden görseldeki gibi bir hazır sistem siparişi verdim. Sizce nasıl olmuş? Değişmesi ya da eklenmesi gereken bir şey var ise önerilere açığım.
Hocam PSU bana güven vermedi. O pc de farklı bir PSU seçeneği yoktu yanlış hatırlamıyorsam. GT301 5A | Game Garaj Bu linkten gerekli güncellemeleri yaparsanız orada olması gerek.
Hocam PSU bana güven vermedi. O PC'de farklı bir PSU seçeneği yoktu yanlış hatırlamıyorsam. GT301 5A | Game Garaj bu linkten gerekli güncellemeleri yaparsanız orada olması gerek.
Hocam açıkçası benim de tek takıldığım nokta PSU idi. Tavsiye için teşekkürler o linke bakacağım. Anakart için yorumunuz nedir? Normalde MSI B450M Mortar Max tercih edecektim fakat stoklarda yoktu.
Hocam açıkçası benim de tek takıldığım nokta PSU idi. Tavsiye için teşekkürler o linke bakacağım. Anakart için yorumunuz nedir? Normalde MSI B450M Mortar Max tercih edecektim fakat stoklarda yoktu.
Açıkçası toplama işlerinden pek anlamadığım için hazır sistem tercih ettim. Birkaç kişiye danıştım ve F/P olarak bu hazır sistemi önerdiler. Dediğiniz gibi normalde B450 tercih edecektim fakat sadece B550 anakartlar vardı. Normalde sistemin baz hali böyle, eklemeleri kendimce yapmaya çalıştım. Deluxe 5A-RTX3060 | Game Garaj