GameGaraj R5 7600X sistem alınır mı?

Chnyorgun

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Biliyorsunuz GameGaraj firması vade farksız sistemler satıyor. Bende resmini yüklediğim sistemi gözüme kestirdim. Sizce almaya değer mi? Parçalar iyi mi veya bunun yerine şunu koysan daha iyi olur dediğiniz bir şey varsa yorumunuz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde mevcut olmadığı için kötülemek gibi anlama lütfen fakat bu fiyatlarda bir sistem için artık NVIDIA değil de AMD tercih etmelisin çünkü 5000 serisi gerek yazılım gerek donanım anlamında gördüğüm kadarıyla kimseyi memnun etmedi. Aksine AMD de bu sene fırsattan istifade iki yönüyle de sadece rakibini geçmekle kalmadı, gerçekten beğenildi. İşlemciyi de 9000 serisi düşünebilirsin. Ben sistemi ilk aldığımda yeter herhalde diyerek 500 GB bıraktım ama çıkabiliyorsan 2 TB'a kadar çıkmalısın çünkü sadece GTA V ve RDR 2 indirsen (depolama olarak) 250 GB yer istiyor. Umarım faydalı olmuştur.

Estağfurullah çok teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler için. Açıkçası AMD önerinde katılıyorum diyebilirim. Ama bana AMD işlemci NVIDIA ekran kartlı sistemler hala daha cazip geliyor. Bundan dolayı genellikle bu tarz sistemlere bakıyorum ama yalanda söylemeyeceğim arada full AMD sistemlere gözüm kaymıyor değil . Kısacası biraz kararsızım diyelim ve gerçekten günümüzde 500gb 2010'lu senelerinin 50gbsi gibi bir şey oldu. Tek oyun bütün SSD'yi kapatıyor.

Bütçeni tam olarak bilmediğim için, özelleştirme de yapabilmen açısından bulduğum birkaç sistemi linkledim, belki bunları da düşünebilirsin. En baştakinde son çıkan işlemcilerden birisi var hatta.

Belirli bir bütçem yok aslında. Vade farksız bu sistemleri gördüğüm için mantıklı geldi. Tek seferde 60k çıkarmaktansa 12 ay takside böldürüp 5k 5k ödemek daha cazip geliyor. Ondan ötürü değerlendirme aşamasındayım.

Gönderdiğin linkler içinde teşekkür ederim ayrıca.

Evet hocam vade farksız olması bir avantaj ama bu fiyata bu sistem yani şey fiyat açısından çok daha iyileri bulunabilir onu demek istiyorum. Hani attığım linklerden de bağımsız olarak bence yüksek bir fiyat istiyorlar böyle bir sistem için. Ben teşekkür ederim nazik cevabın için hocam. Hayırlı olsun, testlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…