Render mi aliyorsunuz oyunda? Program tamamiyle yanlış gosteriyordur adamakıllı bir uygulamadan bakilmali R9 bir islemci kullaniliyor gerek duymaz sistem 20 30 40 kullanimlar yeterli gelir.
Öyle zaten benim dediğim kasa falan ayniysa haliyle GPU yukselince sıcaklikta orantıli artacaktır.
2 sayfadır gereksiz bilgiler veriyorsun. CPU %99 olur bu oyunlarda %27 CPU imkansiz neredeyse. GameGaraj yanlış gosteriyor değerleri kullanim daha fazladır zaten. Konu FPS değilki sıcaklıklar.
Vallahi ben 90 dereceyi gördüm ama asla FPS düşüşü performans düşüşü yaşamadım. aksine cihaz sanki bana sıcaklığı ver, sana fps vereyim der gibi çalışıyor
Sponsorlu olsun olmasın adamın dedikleri tamamen dogru kendisi de islemcinin watt degerleri hakkinda iyi olmadığını söylüyor bazı modlarda stant cok is yapmiyor 1 tane kitap koyup deneyin 80 altina CPU düşmemesi cok normal değil hele ki Wukong tarzi oyunda bile durum boyleyse sıkıntı var.
Vallahi ben 90 dereceyi gördüm ama asla FPS düşüşü performans düşüşü yaşamadım. aksine cihaz sanki bana sıcaklığı ver, sana fps vereyim der gibi çalışıyor
Sponsorlu olsun olmasın adamın dedikleri tamamen dogru kendisi de islemcinin watt degerleri hakkinda iyi olmadığını söylüyor bazı modlarda stant cok is yapmiyor 1 tane kitap koyup deneyin 80 altina CPU düşmemesi cok normal değil hele ki Wukong tarzi oyunda bile durum boyleyse sıkıntı var.
Olması gereken o throttle yeme durumu aklıma yatmadi benim ne yalan söyleyeyim.
Arkadas dedi ya FPS düşüyor o mantıklı gelmedi senlik sorun yok.
Bekleyin dönüş yapsınlar kararınızı verirsiniz 45W islemci modunda kullanin ama render yapmiyorsaniz hatta renderda bile 45W gayet yeterli inceleme videosunda değerlere göz attım.
Senlik sorun yok dediğim gibi arkadaşın cihaziyla alakali. Dediklerimi yaptiysan yeterli bir şey olursa etiketle daha fazla ugrasmiyacağım burada konunun dışına cikiliyor çünkü.
Senlik sorun yok dediğim gibi arkadaşın cihaziyla alakali. Dediklerimi yaptiysan yeterli bir şey olursa etiketle daha fazla ugrasmiyacağım burada konunun dışına cikiliyor çünkü.
Benim size falan lafım yok dediğim gibi bir değerleri normal çıkaran taraf var bir daha detaylı görmek isteyen var bir sıkıntılı diyenler var ama 45W deneyimlemek lazım.