GameGaraj R9T çok mu ısınıyor?

Yoo hayır yapmaz. Cihaz zaten Max o derecelerde çalışıyor altına fan koyarsanız daha serin çalışır. Niye sorun yapsın ki ayrıca bende evdeki 4K televizyona bağlayıp oynamıştım bir süre.

Bir tutmak yanlis aslında, laptoplari GameGaraj degil uzun suredir piyasada olan ve urettigi cihazlar bircok markaya giden Tongfang uretiyor. Kendini kanitlamis bir barebone uretici. Ayni cihazlar yurtdisinda XMG markasiylada fazlaca ovuluyor.
Yok hocam ne övülmesi. XMG'de sponsorlar ile yürüyor Lenovo yanında çöp

LOQ alalım LOQ

Son düzenleme:
Ne dediler sıcaklıklar için ?

Ne dediler sıcaklıklar için ?
İşlemcinin güçlü bir sıcaklık ürettiğini ancak normal olduğunu, ekran kartı içinse muhtemelen 85 lere falan çok yormaz gibi yorumlarda bulundu. Samimi birisi olduğunu düşünüyorum, bir yandan bende FurMark üzerinden şuan gpu için test ediyorum yaklaşık bir buçuk saat oldu 81 derecede sabit ilerliyor, daha sonrasında işlemciye de yapacağım.

Arada kontrol edin tabi ama benden tavsiye hocam sicakliklara çok fazla bakmayın ben omen de 5 ay bakarak oynadım sürekli ısınıp pump out oluyo diye sizde fabrika çıkışı ped var bosverin bir sorun olursa garanti bana ısınma ile ilgili sorunlara bakıyoruz demişti zaten. Amaç keyfiniz kaçmasın.

R9T 5060 versiyonunu kullanıyorum gpu +15 watt ayarı açıkken 84-85 görüyor ama kapatınca 81in üstünü görmedi. Stant ile çok daha düşüyor. Alın bence Valorant yüksek ayarlar 450+ fps ve panel inanılmaz iyi. Vada denen kişi her konuda aynı kullanmıyor ve laf atıp duruyor. Kullandığım için demiyorum ama diğer cihazlarda aynı halt ve donanımları daha kötü. Bios updatede alıyor gayet iyi.

Son düzenleme:
GPU için yaptığım testi paylaşayım, daha sonra bir ara işlemciye de yapacağım. (stant yok, oda sıcaklığı kısmen serin)

Dosya Ekleri

• 1759246742541.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 9

Buda benzer şekilde işlemciye Prime95 ile yaptığım yaklaşık 15 dakikalık test sonucu.

Konudan bağımsız olarak tek yaşadığım problem (2 defa oldu) kernel power 41 version 10 hatası almış olmam ve hata meydana geldiğinde laptopun kendini kapatıp açması. CPU veya GPU kaynaklı olduğunu sanmıyorum, yüksek ihtimalle hızlı başlatma seçeneği & güç moduyla alakalı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…