GameGaraj RTX 3060 sistem alınır mı?

Welwas

Kilopat
Daha fazla  
GameGaraj'ta böyle bir sistem oluşturdum ve fiyatı 18 bin TL sizce almaya değer mi? Neleri iyi veya kötü söylerseniz sevinirim. Ayrıca Palit marka ekran kartı almakta kararsızım.

Bu işlemci bu ekran kartını besler mi? (işlemciyi yükseltmedim çünkü diğer 2 seçenekte de ayrıyeten soğutucu eklemem gerekiyor ve fiyat 4-5bin TL'ye yakın artıyor.)

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-02_155642.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece oyun için kullanacaksanız o RAM'ler gereksiz olur, kaliteli 2x8 RAM'Ler yeterli olur. Ayrıca azıcık tasaruf yapmak isterseniz SSD'yi 500 Gb'a düşürebilirsiniz, zaten 2 Tb HDD alacağınız için. Ayrıca Intel stok soğutucusu çok iyi değil diye biliyorum, sonradan isterseniz bir kule tipi soğutucu alabilirsiniz fakat o çok şart değil.

Gamegaraj ile ilgili çok fazla şikayet var. Benim yaptığım gibi parça parça sistem toplamanız daha iyi olur. Hem özgürlük sağlar.

Yok oyun 2. planda o yüzden 32 GB olarak düşündüm. HDD ile M.2 SSD arasında performans olarak çok fark olduğundan belki HDD'yi 1TB olarak güncelleyebilirim. İşlemciyi iyice bir inceliyeyim o zaman. Teşekkürler.
GameGaraj ile ilgili çok fazla şikayet var. Benim yaptığım gibi parça parça sistem toplamanız daha iyi olur. Hem özgürlük sağlar.

Ben çok çok az şikayet gördüm GameGaraj hakkında ayrıca o da çok vakit alacak, pek uğraşasım yok onunla.

hocam bence yazdığınız yanlış çünkü o sizin dediğiniz parça parça toplama işi 2 3 yıl önceydi
Neden? Ne değişti lütfen aydınlatır mısınız beni? Bilgisayar toplama eylemi evrimsel süreçte sıçrama yaptı da, parça parça toplandığında kasa kabul etmiyor mu?

Biraz mantıklı konuşun lütfen.

hocam galiba anlama sıkıntılarınız bulunuyor.benim anlatmak istediğim mesela şimdi 15 bin liralık bir hazır sistemi asla teker teker alıp 15 bin liraya toplayamazsınız.

GameGaraj ile ilgili çok fazla şikayet var. Benim yaptığım gibi parça parça sistem toplamanız daha iyi olur. Hem özgürlük sağlar.

gaming.gen.tr ile karıştırıyorsunuz bence siz. GameGaraj en az şikayet edilen hazır sistem satıcısı.

hocam galiba anlama sıkıntılarınız bulunuyor.benim anlatmak istediğim mesela şimdi 15 bin liralık bir hazır sistemi asla teker teker alıp 15 bin liraya toplayamazsınız.
Benim anlama sıkıntım yok, sizin Türkçe konusunda eksikleriniz var.

'Asla' çok cüretkar bir kelime seçimi olmuş. Çok daha iyi bilgisayarlar toplanıyor benzer rakamlara. Hazır sistemlerde seçenekleriniz bile sınırlı, ve seçim değiştirdiğinizde fahiş bir fark alıyor sizden.
Örneğin:
Ryzen 5 3600 bir sisteme, Ryzen 5 5600x opsiyonu seçtiğinizde 1600TL gibi bir fark çıkarıyor. Piyasadaki farkları bunun yarısı kadar. Bu matematiksel faciayı tüm parça opsiyonlarında görebilirsiniz.

Tek ihtiyacınız olan temel matematik bilgisi, biraz araştırma yetisi, temel seviye ingilizce ya da google çeviri kullanma kabiliyeti.

Esen kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…