GameGaraj RTX 3060'ı tek satmayacak

Yaxi1

Decapat
Daha düne kadar tekli satılacağı söylenirken bugün anıdan bir şey kararlarını değiştirdi, RTX 3060 almak için ekran kartını satan bir sürü insan var.
Miningciler stokları eritmesin diye alınan bir önlemdir diye düşünüyorum fakat bu önlem bu kadar geç mi duyurulur? Yahu zaten NVIDIA bu kartın ETH mining için kazım gücünü %50 düşürdü. Kart satışa girmeden 1 buçuk hafta önce gibi deselerdi bir tepki göstermezdim fakat şurada kartın satılmasına 3 gün kalmış, onlarca kişi ekran kartını satıp bu kartı beklerken satışa çıkmadan 3 gün önce bunu duyurmak büyük bir hayal kırıklığı.
Ben birçok kişi GameGaraj'a yazarsa/ararsa belki bir ihtimal kararlarını değiştirebileceklerini düşünüyorum.

GameGaraj Instagram hikayesinde paylaştığı postta birkaç hafta önce ekran kartlarının mining için değil oyuncular için olduğunu söylemişti. Bugün okuduğum bir habere göre de NVIDIA ne kadar engellese de günlük 7 dolarlık bir kazanç sağlıyormuş RTX3060.

Bu saatten sonra karar değişmez, geçmiş olsun.

Tekli illaki satan yerler olur bence ama uygun fiyatlı beklemeyin Amazon bile PNY 3060 siparişlerini iptal etmeye başladı. Çok aşırı talep var bu seriye, oyuncular aşırı merakla bekliyor, miningciler belki bir yolunu bulur kazarız derdinde onlar bir tarafta bekliyor.

Yaza kadar devam eder bu mevzular, bu devirde kart almadan direk satmak ahmaklık kusura bakmayın herkes ederinin fazlasına teklif gelince balıklama atlıyor ama yerine kart bulamıyorsunuz. Günleriniz haftalarınız PC, telefon başında stok kovalamakta geçiyor, sistemimde 2.5 yıl TR garantili ASUS 2060 var 5000'e satabilirim ama satmıyorum.

Önce alın sonra eski kullandığınızı satın.

Gamegaraj'ın yapmış olduğu oyuncuları korumak gibi gözükse de çakallık yapıp işlemci anakart,ssd,kasa stoklarını hızlıca eritmek adına sistemle satıyorlar.
50 stoğun varsa 25'i sistem için ayır 25'i tekli sat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…